Rens brudekjolen skånsomt

​Vores store ekspertise inden for vask og rens betyder også, at vi kan hjælpe med en lang række opgaver som fx at sikre brudekjolen som et dejligt minde om en uforglemmelig dag. Brudekjolen og bryllupsdagen er to ting, som man sædvanligvis ønsker at gemme og huske som et skønt minde.

Der er mange gode grunde til at værne om brudekjolen og lade den rense efter brug, for det kan jo også være at den skal gå i arv til fx en datter. Det er derfor en god ide at sende brudekjolen til rens umiddelbart efter brug, fordi ingen tekstiler har godt af at vente for længe med en rensning, da pletterne sætter sig med tiden og bliver sværere at få af.

Butlers kan tilbyde solid ekspertise til rensning af brudekjole, hvor processen inkluderer forbehandling, selve rensningen og til sidst håndstrygning af kjolen.

Vores mange års erfaring fra private kunder, hoteller, restauranter, teatre, museer, etc. betyder, at vi kan varetage næsten alle typer af tekstiler. Vi står altid klar med et godt råd og kan kontaktes i en vores butikker eller i vores produktionsanlæg på hovedkontoret.

For yderligere information om vores service omkring brudekjoler venligst kontakt en af vores butikker.

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik