Renseri i Skovlunde / Ballerup

Som Danmarks største renseri dækker vi hele Danmark. Udover ni egne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusive alle Bilka varehuse og en række udvalgte Føtex butikker.

I Skovlunde/Ballerup ligger vores hovedkontor og vaske- og renserianlæg, hvor vi renser og vasker for alle vores butikker og firmakunder inklusive hoteller, teatre, etc. Det er også muligt at kigge forbi her for at få klaret sit rense- og vasketøj.

Rent tøj, ren samvittighed og mindre slid på tøjet

Som nævnt foregår selve vaske- og renseriarbejdet på vores eget vaske- og renserianlæg i Skovlunde, og her benytter vores miljøvenlige patenterede renserimaskiner. 

Det betyder, at snavs og pletter fjernes skånsomt fra tøjet under højt tryk og i næsten vægtløs tilstand uden brug af sundheds- og miljøskadelige kemikalier som perchlor eller benzin, som normalt bruges i traditionel rens.

Det betyder også, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø samt ingen unødig slid på tøjet. Da tøjet ikke lugter af kemikalier efter renseriprocessen, behøver vi heller ikke at parfumere tøjet, hvilket et traditionelt renseri også normalt gør.

Udover vask og rens tilbyder vi også skrædder-service, tæpperensning, læderrensning samt pelsopbevaring og -rens.

Mange hilsner

Butlers Office Service (Hovedkontor)

Literbuen 11, 2740 Skovlunde

Tel: 70 22 20 58

Mandag - torsdag 08.00 - 16.00

Fredag - 15.30

Lørdag - søndag - lukket

euro-bonus-kort