Svanemærket rens og vask

Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri. Vi renser helt uden kemikalier der betyer, at vores vaske– og rensemidler er bæredygtige. Når tøjet er renset hos Butlers er tekstilerne derfor ikke stive og lugter af kemikalier. Vi gør dermed en forskel for miljøet, tøjet og din hud.

Eget rense- og vaskeproduktion

Al rens og vask foregår på vores eget 1.500 m2 produktion i Skovlunde, hvor vi har erfarne medarbejdere. De gennemfører løbende interne og eksterne kurser og uddannelsesforløb for at sikre, at vi kan give vores kunder den bedste service i branchen. Det betyder, at vi har fuld kontrol over hele processen. Det gælder fra tøjindleveringen, rense- og vaskeprocessen til at tøjet atter er klar til afhentning samme sted, hvor det blev indleveret.

Afhængig af tekstilet og typen af snavs vælger vores erfarne medarbejdere mellem rens, vådrens og almindelig vask. Vådrens er rens ved hjælp af vand i specielle maskiner med meget skånsomme rotationer, lave temperaturer og meget præcise tilførsler af vand. I alle vore former anvender vi udelukkende biologisk nedbrydelige vaskemidler, således at vores metoder er miljøvenlige og Svanemærket.

Vi tilsikrer hele tiden, at vores rense- og vaskemaskiner er moderne og bruger så lidt vand og el som muligt uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi ønsker at stå for. Vi er derfor glade for og stolte af, at en af verdens førende leverandører af maskiner til vaske- og renseriindustrien, Elektrolux, benytter vores anlæg til demonstration overfor deres andre (både eksisterende og potentielle) kunder i Norden

Skånsomt for tøjet

I dag stoler en lang række store teatre og berømte museer allerede på Butlers skånsomme rensemetode, som er særdeles nænsom og dermed meget populær, når de værdifulde og unikke teaterkostumer og museumsgenstande skal vaskes og renses.

Hoteller, flyselskaber, restauranter og lignende virksomheder med stort vaske- og renseribehov benytter også Butlers, fordi vores processer er meget skånsomme og holder tøjets form bedre samt har mere end 30% mindre slitage i forbindelse med rensningen. Det betyder længere holdbarhed for tøjet/tekstilerne og dermed pæn økonomisk besparelse til indkøb af uniformer, sengetæpper, gardiner og lignende.

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik