VORES KUNDER

Med flere tusinde stykker tekstiler gennem vores vaske- og renseproduktion dagligt har vi kontakt med rigtig mange kunder – både private, virksomheder, organisationer samt inden for kulturens verden.

Vi arbejder hårdt hver dag for at levere et førsteklasses produkt til kunderne, og her følger nogle af deres oplevelser med vores service:

Bæredygtighed er et valg

”Scandic har arbejdet med bæredygtighed siden 1994, og det er vores mål at være med til at skabe et økologisk bæredygtigt samfund. Vi vil være en del af løsningen – ikke en del af problemet. Kemikalier, som er biologisk nedbrydelige og ikke belaster naturen, er en væsentlig udfordring i vores daglige drift. Rensning af tekstiler rummer et stort potentiale for miljøvenlig adfærd. Beslutningen for at samarbejde med et renseri, der ønsker at benytte sig af denne chance, var hurtig truffet fra vores side. Butlers yder med deres lovende teknologi et aktivt bidrag til miljøvenlig adfærd i erhvervslivet.”

​Inger Mattsson

Director Sustainable Business

Scandic Group

Reducere miljøpåvirkning

"I DSV har vi gennem mange år haft en renseriaftale med Butlers. Udover at vores medarbejdere er meget tilfredse med selve ordningen med indlevering og udlevering af renseritøj på arbejdspladsen, passer Butler's fokus på miljø helt på linie med vores egen fokus på bæredygtighed, hvor vi også arbejder på at reducere vores miljøpåvirkning overfor mennesker og omgivelserne."

Henrik Fleron
HR Manager
DSV Road A/S

Glade kunder og blødt tøj

”Ingen kemikalier og dejlig blødt tøj. Udover at jeg er rigtig glad for ikke at skulle gå rundt i en grim kemikalielugt i løbet af min arbejdsdag, så har vi mange kunder, der bemærker, at tøjet virker friskere og blødere, når de får det retur. Det er jo fordi, vi er Svanemærket og ikke bruger kemikalier, som ellers normalt sidder i tøjet og får tøjet til at føles lidt stift efter en tur hos et traditionelt renseri. En del af vores faste kunder kommer til os, fordi de har en eller anden form for allergi; og med vores CO2-rens er vi de eneste i Danmark med vaske- og renseriprocesser helt fri for kemikalier. Det betyder, at vores kunder ikke får hudgener og lignende efter, at vi har vasket og renset deres tøj, dyner, tæpper eller gardiner.”

Christina Jørgensen
Medarbejder
Butler's, Farum Bytorv

​Fri for kemi og parfume

"Vores hus havde fået skimmelsvamp, og i den forbindelse var vores møbler og tøj også inficeret. Ofte må man smide skimmelsvamp-ramt tøj ud, men det ønskede vi ikke. Efter at have undersøgt mulighederne med forskellige eksperter endte vi hos Butlers, fordi vi havde hørt, at Butlers' vaske- og rensemetoder kunne fjerne skimmelsvamp fra tøjet. Ikke nok med at Butlers fjernede enhver skimmelsvamp fra tøjet, men de bruger heller ikke kemikalier eller parfume i deres processer, hvilket var et ekstra plus for min mand og jeg, da vi er overfølsomme overfor parfume og parfumeret vaskemidler.

Ikke nok med at vi sparede en masse penge, fordi vi ikke behøvede at købe en helt ny garderobe, men vores tøj var også dejlig blødt, da vi fik det retur, og det lugtede heller ikke af kemi og parfume som det ellers normalt gør efter en tur på renseriet. Vi vil helt sikkert benytte Butlers fremover, fordi vi ved, at vi derved undgår kemi i vores tøj og dermed også på vores hud."

Anne Trautner

Vedbæk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik