HISTORIEN OM BUTLERS

Virksomhedens historie går tilbage til 1952, hvor Andersen Vaskeri blev etableret i København. I dag er virksomheden kendt under navnet Butlers og er en sammenlægning af Fred Butler og Andersen Vaskeri, som blev fusioneret i 2014.

Fred Butler blev etableret i Danmark i 2006 af Morten Kjær, som så et potentiale i mere miljøvenlig renserivirksomhed i Danmark. Tyske Fred Butler var international kendt renserivirksomhed, som havde udviklet en skånsom og miljøvenlig renserimetode. Renseribranchen var og er stadigvæk kendt for at have indlevering og renseriproduktion på samme adresse, men Morten Kjær valgte at etablere et større produktionsanlæg baseret på Fred Butlers skånsomme og miljøvenlige renserimetoder, hvor virksomheden hentede rensetøjet ude hos kunderne og bragte det tilbage efter endt rensning. I løbet af nogle år var efterspørgslen steget så meget, at Morten Kjær kunne etablere tre butikker/indleveringssteder under Fred Butler-navnet i Københavns området.

Andersen Vaskeri blev etableret i 1952 og startede med en enkelt forretning med fokus på vask. I år 2000 blev Andersen Vaskeri overtaget af Martin Laybourn, som så gode muligheder i vaskebranchen. I løbet af nogle år var kundeunderlaget efterhånden stedet så meget, at Martin Laybourn kunne udvidet og fik tre forretninger i Københavns området. I lighed med Morten Kjær så Martin Laybourn også et potentiale i miljøvenlige tilbud til kunderne, og Andersen Vaskeri introducerede derfor Svanemærket produkter i sin produktion.

Fusionen

Gennem alle årerne havde Andersen Vaskeri haft samarbejde med et traditionelt renseri, men da de to virksomheder med tiden havde fået forskellige strategier omkring miljø i deres produktion, var det kun naturligt, at Martin Laybourn var åben overfor nye partnerskaber. Det var derfor helt perfekt, da Morten Kjær og Fred Butler i 2013/14 henvendte sig til Martin Laybourn og Andersen Vaskeri om muligheden for et samarbejde. Begge virksomheder var fokuseret på skånsom og miljøvenlig produktion inden for henholdsvis rens og vask, og hermed var grundstenen til Danmarks største og eneste Svanemærket renseri lagt.

​I 2016 blev det besluttet, at det fælles fremtidige navn skulle være Butlers, som også er et godt udtryk for det produkt og den service, som virksomheden ønsker at tilbyde.

For information om vores service- og salgstilbud venligst kontakt:

Martin Laybourn

Tlf: 7022 2058

Mail: ml@butlers.dk 

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik