OM BUTLERS

Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærket renseri *). Vi renser helt uden brug af kemikalier og bruger i stedet genanvendt CO2, som gør en forskel for miljøet, dit tøj og din hud. Udover vask og rens tilbyder vi også skrædder-service, tæpperensning, læderrensning samt pelsopbevaring og -rens. Læs mere her.

Foruden otte egne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusiv alle Bilka varehuse og en række udvalgte føtex butikker. Derudover har virksomheden samarbejde med en lang række hoteller, restauranter, teatre, museer, forsikringsselskaber, etc.

I dag har Butlers mere end 35 medarbejdere. Halvdelen af medarbejderne arbejder på vaske- og renserianlægget i Skovlunde, og den anden halvdel arbejder i vores otte butikker.

Koncept/Miljø

Hos Butlers arbejder vi hårdt for at gøre vores vaske- og renseprocesser så skånsomme, hygiejniske og miljøvenlige som muligt. Som det eneste renseri i Danmark benytter vi ikke sundheds- og miljøskadelige kemikalier, der er mistænkt for at give kræft, hudirritationer og allergi. Læs mere om vores arbejde her og her.​

Hovedkontoret:

​Hovedkontoret ligger i samme bygning som vores vaske- og renserifaciliteter. Hvis man ønsker at tale / kontakte os, kan det gøres på vores besøgsadresse.

*) Butlers er en del af Ecoclean A/S

Besøgsadresse:

Ecoclean /Butlers

Literbuen 11

2740 Skovlunde

Danmark

Tlf: 7022 2058

Mail: info@butlers.dk

CVR: 29637830

Special tilbud på køb af din nye skjorte​

I samarbejde med KAFFKA A/S tilbyder vi de populære Eterna skjorter til special priser sendt lige til døren. Med mere end 150 års historie er Eterna en af de mest erfarne skjorteproducenter – og det kan mærkes.

De mange flotte modeller og farver kan ses på denne hjemmeside. Du skal blot skrive din mailadresse samt adgangskoden: rens-eterna.

Fragtfri levering over hele landet ved køb af minimum to skjorter.

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik