Er du klar til vinterferien?

 


Lad vores nye skjortemaskiner klarer dine skjorter

Butlers er som bekendt Danmarks største – og eneste Svanemærkede – renseri, og det forpligter. Vi arbejder hele tiden på at følge med udviklingen, og derfor har vi netop installeret to nye skjortemaskiner. Det betyder, at vi nu forbedrer kvaliteten af vores skjorteservice yderligere og øger kapaciteten til ca. 1.800 skjorter dagligt.


 


Hvordan fjernes pletter på tøjet?

De fleste kender rødvins- eller kaffepletter på den pæne dug eller på skjorten. Vi anbefaler, at du overlader behandlingen af pletter til Butlers. Det bliver oftest sværere at fjerne pletten, hvis du selv har forsøgt at fjerne den. Vi har lang erfaring samt de rigtige rensemidler og special maskinerne til at fjerne pletterne – så overlad pletterne til Butlers.Velkommen til…

Denne måned kan vi blandt andet byde velkommen til kapitalfonden Altor Equity Partners og shippingfirmaet BW Group, som nu har sluttet sig til virksomheder, der heller ikke længere ønsker, at deres medarbejder skal udsættes for unødig påvirkning af kemikalier og parfume i deres tøj, fordi det er hverken godt for tøjet, kroppen/huden eller miljøet.

Skal medarbejderne i din virksomhed også spare tid og passe på miljøet og sig selv ved at Butlers klarer rense- og vasketøjet, så tag endelig kontakt. Læs mere på hjemmeside om vores Office Service ordning.

Husk at hos Butlers renser og vasker vi næsten alt lige fra frakker, nederdele, skindbukser, habitter over gardiner og tæpper.

Har du spørgsmål i forbindelse med ovennævnte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner

Butlers

info@butlers.dk

Tel: 7022 2058

www.butlers.dk

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik