Er du klar til julen og nytåret?

Julebordet og nytårstøjet skal se fint ud, så hvis der er pletter på juledugen, er der hjælp at hente hos Butlers. Husk blot at tjekke den flotte juledug, den pæne julekjole og det fine jakkesæt til nytåret i god tid, så du kan nå at få det renset og vasket. Læs også her om de seneste nyheder samt få et godt tilbud.Special tilbud på køb af din nye skjorte her

Mangler du en julegave eller skjorten til jul eller nytår, så har vi et godt tilbud til dig. I samarbejde med KAFFKA A/S tilbyder vi de populære Eterna skjorter til special priser.

Som kunde hos Butlers har du altid mulighed for at købe de sidste nye Eterna-skjorter og få dem sendt lige til døren.


De mange flotte modeller og farver kan ses på denne hjemmeside ved at indtaste din mailadresse samt adgangskoden: rens-eterna.


Fragtfri levering over hele landet ved køb af minimum to skjorter. 

Ny butik på Frederiksberg

Med indgangen til december åbnede Butlers’ niende butik. Butikken ligger på Godthåbsvej 176C og har været et traditionelt renseri i mange år, men med mere og mere fokus på bæredygtighed og miljø hos danskerne ønskede butikkens ejer, Jeff Belardo, at gå væk fra den traditionelle rens med kemikalier og parfume: ”Undersøgelserne taler sit tydelige sprog. Ved at tilbyde svanemærket rens undgår både kunderne og butikkens medarbejdere risiko for at deres tøj og hud kommer i berøring med væsker, der er mistænkt for at give kræft, hudirritationer og flere former for allergi. Jeg glæder mig over at høre kundernes reaktioner, når de ser og mærker, hvor rent og blødt deres tøj er blevet efter en svanemærket rens”.

Direktør Martin Laybourn, Butlers er glad for at kunne byde Jeff velkommen i Butlers’ familien: ”Svanemærket rens er fremtiden, og med ni butikker i Storkøbenhavn samt samarbejde med føtex/Bilka og alle vores office service kunder kan vi tilbyde gode og fleksible indleveringsmuligheder i hele Danmark”.

Vores nye butik har åbent mandag + torsdag kl. 10-18, tirsdag + onsdag + fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-14.

Butlers nu også i føtex i Hvidovre

Vidste du, at føtex og Bilka har renseriservice i samarbejde med Butlers? Nyeste føtex under Butlers’ faner er på Hvidovrevej 75-81, hvor du nu kan klare rense- og vasketøjet sammen med dine indkøb. Besøg vores hjemmeside, hvis du vil vide mere om vores samarbejde med føtex og Bilka (http://www.butlers.dk/foetex-bilka.aspx).
Velkommen til…

Vi er glade og stolte over blandt andet at kunne byde velkommen til Udlændinge- og Integrationsministeriet, Justitsministeriet, Symphogen og Søhuset Konferencecenter. Thomas Johansen fra Syphogen: ”Vi arbejder blandt andet med at forbedre behandlingen af kræft, og da vi hørte om Butlers’ svanemærket rens, var et det et naturligt valg for os. Derved undgår vi kemikalier, som er mistænkt for at fremme den sygdom, som vi forsøger at bekæmpe i vores virksomhed”.


Endelig vil vi gerne takke for, at du og dine kolleger har valgt at bruge Butlers samt benytte lejligheden til at ønske en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Husk at hos Butlers renser og vasker vi næsten alt lige fra frakker, nederdele, ruskindsbukser, habitter over gardiner og tæpper.

Har du spørgsmål i forbindelse med ovennævnte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner

Butlers

info@butlers.dk

Tel: 7022 2058

www.butlers.dk

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik