Butlers åbner ny butik i Rødovre Centrum

​Flere og flere foretrækker svanemærket rens, fordi det er godt for tøjet, huden og miljøet, og derfor kan vi nu åbne en ny butik….og denne gang i Rødovre. Læs mere om det og andre nyheder.
Ny butik – Rødovre Centrum

Butlers’ ottende butik åbnede i Rødovre Centrum torsdag den 28. september. Butikken ligger meget praktisk for kunderne lige ved indgang til centret fra det nyeste P-anlæg ved Tårnvej og Vandtårnet og tæt på føtex.

Direktør Martin Laybourn, Butlers glæder sig til at åbne i Rødovre: ”Vores syv andre butikker ligger i København og lidt nord på, så vi er rigtig glade for nu også at tilbyde kemikalie- og parfumefri rens og vask til beboerne på vestegenen” og fortsætter ”Uanset om det er tøj, mad, sæbe, shampoo eller renseri, så er danskerne mere og mere opmærksomme på, at det skal være økologisk og bæredygtigt, og som Danmarks eneste Svanemærket renseri mærker vi også den stigende interesse for vores service, og vi glæder os meget til at tage mod alle de nye kunder fra Rødovre og omegn”.

Besøg os næste gang, at du kommer til Rødovre, hvor vi har åbent mandag-fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-17.
Dit tøj holder længere, når du bruger Butlers

Vi er ikke som de andre renserier, og det er ikke kun, fordi vi er Danmarks eneste Svanemærkede renseri.

Vores renseproces er så skånsom, at dit tøj holder længere, men ved du hvor meget længere?

Faktisk viser analyser, at der er helt op til 30% mindre slitage på tøjet.

Endnu en god grund til at vælge Butlers, når du skal have renset eller vasket dit tøj.

Det er REN logik.

Læs mere her.


​Velkommen til Inspari og Steel House Copenhagen

Denne gang er vi glade for at kunne byde velkommen til Inspari og Steel House Copenhagen (Hotel i Arp-Hansen Gruppen), som også har fundet vej til Butlers, fordi de heller ikke længere ønsker kemikalier og parfume i deres tøj, fordi det er hverken godt for tøjet, kroppen/huden eller miljøet.

Husk at hos Butlers renser og vasker vi næsten alt lige fra frakker, nederdele, ruskindsbukser, habitter over gardiner og tæpper.

Har du spørgsmål i forbindelse med ovennævnte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner

Butlers

info@butlers.dk

Tel: 7022 2058

www.butlers.dk

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik