Renseri i København (City / Kongens Nytorv)

Som Danmarks største renseri dækker vi hele Danmark. Udover niegne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusive alle Bilka varehuse og en række udvalgte Føtex butikker.

I København (lige ved Kongens Nytorv) ligger en af vores ni egne butikker. I vores egne butikker har vi fagligt kompetente medarbejdere, som kan rådgive omkring alle former for tøj og tekstiler, som man måtte ønske at få behandlet.

Rent tøj, ren samvittighed og mindre slid på tøjet

Selve vaske- og renseriarbejdet foregår på vores eget vaske- og renserianlæg i Skovlunde, hvor vores miljøvenlige renserimaskiner kun benytter CO2. 

Det betyder, at snavs og pletter fjernes skånsomt fra tøjet under højt tryk og i næsten vægtløs tilstand uden brug af sundheds- og miljøskadelige kemikalier som perchlor eller benzin, som normalt bruges i traditionel rens.

Det betyder også, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø samt ingen unødig slid på tøjet. Da tøjet ikke lugter af kemikalier efter renseriprocessen, behøver vi heller ikke at parfumere tøjet, hvilket et traditionelt renseri også normalt gør.

Udover vask og rens tilbyder vi også skrædder-service, tæpperensning, læderrensning samt pelsopbevaring og -rens.

Mange hilsner

Butlers (København / City)

Hovedvagtsgade 4, 1103 København K

Tel: 33 12 70 00

Mandag - fredag 10.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 14.00

Ferielukket: Uge 29 + 30​

euro-bonus-kort