Hotel & restaurant

Som hotel, restaurant eller anden virksomhed med megen vaske- og rensetøj er der mange gode grunde til at vælge Butlers som leverandør​

Vores specielle Svanemærket dybde renseproces er velegnet til alle bolig tekstiler (f.eks. gardiner, dyner, puder, sengetæpper, topmadrasser m.v.)

  • ​Vi plejer medarbejdernes arbejdsbeklædning særligt skånsomt for farve og tekstilernes form
  • ​Slitagen ved vores rensemetoder mindskes med ca. 30%, hvilket betyder en pæn økonomiske besparelse for kunderne
  • ​Vi hjælper virksomheden med at opfylde høje hygiejne- og miljøstandarder
  • ​Vores vaske- og rensemetoder understøtter grønne og miljøvenlige koncepter
  • ​Vores svanemærket dybde rensemetoder dræber effektivt allergifremkaldende livsformer i sengetøj og top madrasser, såsom støvmider og deres æg (læs mere om vores miljøtests her)
  • ​Vi har fået tildelt en række nationale og internationale miljømærker som bevis for vores skånsomme og miljøvenlige arbejde (Blandt andet den Nordiske Svane (Svanemærket), EU-LIFE-Award og det tyske Miljøministeriets Blauer Engel)

Vi er stolte over at samarbejde med en række af de førende hoteller, og med vores unikke teknologier hjælper vi hoteller (og andre kunder), der ønsker at differentiere sig fra markedet med et miljø- og allergivenligt tilbud til hotelgæsterne og dermed også et bedre indeklima.

Scandic Hotels Group er blandt vores kunder, og vores koncept passer helt perfekt til deres bæredygtige strategiarbejde.

For yderligere information om vores service til hotel og restauranter venligst kontakt:

Morten Kjær

Tlf: 70 22 20 58

Mail: mk@butlers.dk

”Scandic har arbejdet med bæredygtighed siden 1994, og det er vores mål at være med til at skabe et økologisk bæredygtigt samfund. Vi vil være en del af løsningen – ikke en del af problemet. Kemikalier, som er biologisk nedbrydelige og ikke belaster naturen, er en væsentlig udfordring i vores daglige drift. Rensning af tekstiler rummer et stort potentiale for miljøvenlig adfærd. 

Beslutningen for at samarbejde med et renseri, der ønsker at benytte sig af denne chance, var hurtig truffet fra vores side. Butlers yder med deres lovende teknologi et aktivt bidrag til miljøvenlig adfærd i erhvervslivet.”

Inger Mattsson

Director Sustainable Business

Scandic Group

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik