Skal vi afhente og levere i dit firma?

Udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaaftale

Butlers har over 200 virksomhedsaftaler, hvor vi tilbyder at hente og bringe medarbejdernes vaske- og renseritøj på virksomheden. Således behøver medarbejderne ikke bruge fritiden på at besøge renseriet.

Firmaaftalen er gratis for virksomheden, og der er heller ikke nogen administration i den forbindelse. Ordningen kræver blot, at virksomheden stiller lidt plads (fx en garderobe eller i kantinen) til rådighed, der fungerer som et praktisk indleveringssted med selvbetjening for medarbejderne. Vores chauffør kommer efter aftale og afhenter/bringer tøjet.

Firmaordningen inkluderer:

  • Alt rense- og vasketøj
  • ​Boligtekstiler
  • ​Skind og pels
  • Tæpper
  • Skrædder opgaver

Økonomiske og miljømæssige fordele

Vores skånsomme og miljøvenlige behandling af tekstilerne giver en lang række fordele og medfører blandt andet, at tekstilerne holder formen bedre, farverne bliver skånet og at slitagen ved vores rensemetoder mindskes med ca. 30%. Dette betyder en pæn økonomiske besparelse for kunderne.

​​Ved at tilbyde Butlers vaske- og renseriservice kan det også understøtte virksomhedens profil som et miljøbevidst selskab, og nok så vigtigt efterlader vores vaske- og rensemetoder ikke skadelige stoffer eller lugte i tekstilet. Endelig er vores vaske- og rensemetoder også særlig velegnet for personer med astma og allergi.

Sådan fungerer aftalen

Tøjet lægges i en pose og afleveres i Butlers depot i virksomheden. Første gang vaske/rensetøjet indleveres, udfyldes personoplysningerne på en rensebestillingsseddel, som ligger i depotet. Medarbejderen beholder den ene halvdel selv og lægger den anden halvdel ned i posen.

Vores chauffør henter og bringer normalt to gange om ugen. Ved næste afhentning leverer Butlers tøjet retur til depotet i en speciel renseripose/dragtpose med medarbejderens personlige kundekort.

Næste gang lægges rensetøjet i dragtposen og afleveres i depotet. Ved hver levering følger en nota i dragtposens lomme

Tilmelding til Betalingsservice

Hver måned udarbejdes en samlet faktura til den enkelte medarbejder. Den opkræves automatisk via Betalingsservice eller som girokort.

Læs mere og tilmeld til betalingsservice via dette dette link (Husk venligst at have kundenummer parat, og at der ikke skal være bindestreg i nummer, når I skriver det i det opgældende felt).

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik