Butlers og Washa går sammen og bliver Danmarks største renseri

Fredag d. 7/2 underskrev Butlers & Washa en aftale, som i høj grad vil forny renseribranchen i Danmark.

Butlers er kendt som Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri med mere end 100 indleveringssteder og flere hundrede virksomhedskunder i Danmark. Washa er kendt som danskernes foretrukne digitale valg af rens, når tøjet skal hentes hjemme eller på firmaadressen.

Med sammenlægningen udbygger Butlers og Washa deres forspring, og er nu størst på det danske renserimarked. Tilsammen leveres nu mere end 80.000 stykker tøj om måneden. Det svarer over til 1 million skjorter, nederdele, bukser og lign. hvert år.

Bestyrelsesformand Jørgen Skjødt for Butlers udtaler: ”Som Danmarks eneste Svanemærkede renseri har vi med sammenlægningen kompetencer, processer, teknologi og produktionskapacitet til at fortsætte vores udvikling og samtidig sikre, at forbrugere, organisationer og virksomheder har et miljømæssigt og bæredygtigt alternativ”.

Denne aftale vil være en stor fordel for vores fælles kunder, idet man hurtigt vil kunne se fordelene ved sammenlægningen i logistik, teknologi og kundeservice. Vores team er allerede i gang med at udvikle nye services og fordele for vores kunder. 

Begge services fortsætter som hidtil, og derfor vil kunderne ikke mærke sammenlægningen på den korte bane. Man kan dog forvente, som nævnt ovenfor, en lang række nye tiltag, når vi kombinerer det bedste fra begge virksomheder.

Bedste hilsner

Team Butlers & Washa

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik