Det siger kunderne

Hos Butlers arbejder vi hårdt for at gøre vores vaske- og renseprocesser så skånsomme, hygiejniske og miljøvenlige som muligt, hvilket ikke mindst er til stor glæde for mennesker med astma og/eller allergi.

Det betyder også, at vi fra tid til anden modtager positive henvendelser fra kunder, der har fået det bedre efter at have brugt Butlers, fordi vores renseprocesser er fri for kemikalier.​

Nedenfor kan ses, hvordan vi blandt andet har hjulpet en af vores allergi-kunder:

Fri for kemi og parfume

Vores hus havde fået skimmelsvamp, og i den forbindelse var vores møbler og tøj også inficeret. Ofte må man smide skimmelsvamp-ramt tøj ud, men det ønskede vi ikke. Efter at have undersøgt mulighederne med forskellige eksperter endte vi hos Butlers, fordi vi havde hørt, at Butlers' vaske- og rensemetoder kunne fjerne skimmelsvamp fra tøjet. Ikke nok med at Butlers fjernede enhver skimmelsvamp fra tøjet, men de bruger heller ikke kemikalier eller parfume i deres processer, hvilket var et ekstra plus for min mand og jeg, da vi er overfølsomme overfor parfume og parfumeret vaskemidler.

Ikke nok med at vi sparede en masse penge, fordi vi ikke behøvede at købe en helt ny garderobe, men vores tøj var også dejlig blødt, da vi fik det retur, og det lugtede heller ikke af kemi og parfume som det ellers normalt gør efter en tur på renseriet. Vi vil helt sikkert benytte Butlers fremover, fordi vi ved, at vi derved undgår kemi i vores tøj og dermed også på vores hud.

Anne Trautner

Vedbæk

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik