​I Bilka Viborg tager vi imod dit rensetøj

I samarbejde med Bilka Viborg renser Butlers alt dit rensetøj. Det sparer dig en masse tid, skåner din hud og miljøet, fordi vi som det eneste renseri i Danmark er Svanemærket. Du skal blot aflevere dit tøj i Bilkas kundeservice og du har rent og velduftende tøj inden for 5-7 dage.

Nu har du mulighed for at medbringe dit rensetøj i Bilka, Viborg, og få det rent tilbage inden for 5-7 dage. Du skal blot indlevere det i Bilkas kundeservice og så gør vi resten. I Butlers bruger vi ikke giftige kemikalier der er sundheds- og miljøskadelige. Vi bruger udelukkende Svanemærkede rensemetoder, så du ikke får astma og allergi. Vi gør en indsats for at passe på dig og naturen, når vi håndterer dit tøj.

Bor du derfor i Viborg, kan du indlevere dit tøj i Bilka, hvor du og dit tøj får den bedste behandling. Vi slider tøjet 30 procent mindre i forhold til andre renserier. Det betyder selvfølgelig, at du på sigt sparer masse penge, fordi dit tøj har længere levetid. Det kalder vi for rens med god samvittighed.

Butlers er faktisk det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket. Og det er vi utrolig stolte af. De fleste renserier bruger desværre de farlige kemikalier Perchlor og benzin i deres rensemetoder. Begge kemikalier er sundheds- og miljøskadelige og øger faktisk risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK skriver faktisk, at kemikalierne kan skade nervesystemet. 

Læs hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

Ønsker du at få yderligere hjælp kan du selvfølgelig kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar mandag til fredag for at besvare alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Bilka, Holstebrovej 79, 8800 Viborg

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik