Har du rensetøj kan du nemt aflevere det i Bilka Vejle

Skal du have renset blazeren, kjolen eller silkeblusen, så slip for turen til renseriet. I Bilka Vejle tager vi i mod alt dit rensetøj. Du skal blot indlevere det i kundeservice og så har du det rene tøj tilbage inden for 5-7 dage. Vi glæder os til at se dig.

Skal du rense tøjet kan du nemt aflevere det i Bilka, Vejle. I Bilkas kundeservice modtager de alt fra dine blazere, bukser, kjoler og skjorter. Det sparer dig en masse tid, hvis du alligevel skal handle ind. Når Bilkas kundeservice har modtaget dit tøj, kan du 5-7 dage senere hente det igen, rent og velduftende.

I Butlers bruger vi bæredygtig vindmølleenergi, genanvender varmen fra produktionen, affaldssorterer og støtter op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource. Således er vi Danmarks eneste Svanemærkede renseri – også i Bilka, Vejle. Når du renser hos os, bliver dit tøj slidt 30% mindre i forhold til det almindelige renseri. Fordi vi er Svanemærket bruger vi aldrig giftige kemikalier såsom Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadeligt.

Desværre bruger de fleste renserier Perchlor og benzin selvom de kan skade nervesystemet, øge risikoen for astma, allergi og kræft. Forbrugerrådet TÆNK har netop skrevet et indlæg, hvor de oplyser om de giftige kemikalier. Læs hele indlægget her.

Svanemærket renseri i Vejle

Når du indleverer dit tøj i Bilkas kundeservice er dit tøj altid i gode hænder. Butlers afhenter tøjet, renser, presser og hænger det på bøjle så det er klar til brug. Vi renser alt fra frakker, kjoler til uniformer. Vores dygtige fagfolk læser renseanvisningerne og renser herefter tøjet på den helt rigtige måde.

Vores kundeservice står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål angående varigheden eller vores rensemetoder. Vi ser frem til at rense dit tøj i Bilka, Vejle.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Solkilde Alle 2, 7100 Vejle

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Føtex

Windfeld-Hansensgade 1, 7100 Vejle

T. 79 71 60 00

Mandag – søndag 08.00-21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik