Må vi tilbyde dig Svanemærket rens i Vedbæk?

Butlers er det eneste renseri i Danmark der tilbyder Svanemærket rens. Med andre ord passer vi på miljøet, din hud og selvfølgelig på dit tøj. Det er rens med rigtig god samvittighed til dig der bor i Vedbæk.

Har du tænkt over, at traditionelle renserier i Danmark normalt bruger de farlige kemikalier Perchlor og benzin når de renser dit tøj. Faktisk er begge kemikalier både sundheds- og miljøskadelige. Når de farlige kemikalier rør huden øger de risikoen for allergi, hudirritationer og sågar kræft. 

Forbrugerrådet TÆNK har i et indlæg beskrevet nogle af problemerne ved rensemetoderne. De skriver blandt andet, at det kan skade nervesystemet.

Læs hele indlægget her.

Butlers – Danmarks eneste Svanemærkede renseri

Fordi Perchlor og benzin er farlige for din sundhed og miljøet bruger Butlers udelukkende rensemetoder, der er Svanemærket – vi kalder det for ”rens med god samvittighed”. Udover at passe på din sundhed og miljøet skåner vores nye teknologi også dit tøj med optil 30% mindre slidtage i forhold til traditionelle renserier. Det sikrer dit tøj længere levetid, fordi du ikke slider dine yndlings genstande hurtigt op.

Bor du i Vedbæk eller omegn og skal bruge et bæredygtigt renseri kan du roligt rense dine skjorter, habitter eller lædernederdele i vores Butlers-butik i Holte Midtpunkt 30. Vores fagfolk har i mange år arbejdet med tekstiler og beklædninger og kan både håndtere simple opgaver samt komplicerede såsom brudekjoler eller bluser med palietter på. Intet er for stort eller småt for vores fagfolk i Butlers.

Vores fagfolk læser altid tøjets renseanvisning før arbejdet går i gang på vores eget 1.500 m2 store vaske- og renserianlæg i Skovlunde. Dit tøj får hertil en før- og efterbehandler, så resultatet altid er i top når du skal til barnedåb, firmafest eller bryllup.

Hvis du vil vide mere om vores rensemetoder har du altid mulighed for at søde rådgivning i en af vores butikker. Vi sørger for at svare på dine spørgsmål, så du fremadrettet kender alle fordelene ved Svanemærket rens.

Har du overordnede spørgsmål kan du også kontakte vores kundeservice der sidder klar på telefonen fra mandag til fredag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at rense og vaske med den bedste rensemetode i branchen.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Holte Midtpunkt 30, 2840 Holte

T. 45 42 08 18

Mandag – fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik