Aflever rensetøjet i Bilka, når du skal handle ind

Nu behøver du ikke længere at aflevere rensetøjet et sted og købe dagligvare et andet. Butlers har i samarbejde med Bilka gjort det muligt at handle ind til aftensmaden og aflevere sit rensetøj samme sted. Du skal blot indlevere dit tøj i Bilkas kundeservice og det er klar til afhentning 3-5 dage efter.

Bor du i Vallensbæk eller omegn så er der rigtig gode nyheder til dig. Nu kan du nemlig både handle ind og rense tøjet i Bilka, så du kan bruge tiden på vigtigere ting. Det eneste du skal gøre er at indlevere dine genstande i Bilkas kundeservice . Vi afhenter og leverer to gange om ugen.

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Vallensbæk. Det betyder, at vi udelukkende behandler dit tøj med de bedste produkter og bruger de nyeste rensemetoder i branchen. Det skåner dit helbred, miljøet og ikke mindst dit tøj. Vi bruger bæredygtig vindmølleenergi, genanvender varmen fra produktionen, affaldssorterer og støtter op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource – det kalder vi for renseri med god samvittighed.

Desværre bruger de fleste renserier farlige kemikalier når de renser dit tøj. De mest udbredte er Perchlor og benzin der er kendte for at skade dit helbred, øge risikoen for allergi, hudirritationer og sågar kræft.

Forbrugerrådet TÆNK gør opmærksom på nogle af problemerne ved Perchlor og benzin i et indlæg. De skriver blandt andet at det ”kan skade nervesystemet” når det kommer i kontakt med din hud. Læs hele indlægget her.

Søger du et renseri i Vallensbæk?

Søger du derfor et Svanemærket renseri fordi du har fået mormors persillesovs på din yndlings kjole eller rødvin på dit favorit jakkesæt, så er du landet det helt rigtige sted. Vi sikrer, at dit tøj får den bedste behandling og at du samtidig passer på miljøet. Faktisk er vores behandling så god, at vi skåner dine tekstiler med op mod 30%, i forhold til andre renserier. Således får dine tekstiler længere levetid og du kan bruge tøjet i længere tid.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Ishøj Lille Torv 1, 2635 Ishøj

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Bilka

Over Bølgen 1, 2670 Greve

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik