Vi renser dit tøj med Svanemærkede produkter, hvis du bor i Værløse

Ønsker du at undgå kemikalier der giver allergi, astma og hudirritationer så kan du snildt udskifte dit lokale renseri med Butlers. Vi er nemlig det eneste Svanemærkede renseri i Værløse.

Butlers er ikke kun det eneste Svanemærkede renseri i Værløse. Vi er faktisk det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. For os er det utrolig vigtigt at passe på miljøet så vi kan give jorden videre til de kommende generationer. Det lyder måske lidt frelst, men vi mener det faktisk. Derfor undgår Butlers alle slags kemikalier såsom Perchlor og benzin.

Selvom Perchlor og benzin er sundheds- og miljøskadelige bruges det desværre stadigvæk af almindelige lokale renserier. Kemikalierne øger risikoen for kræft, allergi og hudirritationer og er tilmed beskrevet som skadelige for nervesystemet af Forbrugerrådet TÆNK. Læs hele deres artikel her. De skader grundvandet og er i det hele taget ikke noget Butlers vil identificeres med.

I Butlers skåner vi ikke kun miljøet med Svanemærket rens, vi skåner også dit tøj, din hud og sikrer at dit tøj ikke lugter grimt af parfume efter rensning. Det kalder vi for ”rensetøj med god samvittighed”.

Vil du derfor gerne undgå kemikalier bør du komme forbi vores Butlers-butik på Farum Bytorv 27. Her står en af vores erfarne medarbejdere, der vil hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dine rense- og vaskeanvisninger. Vi modtager alle slags tøjgenstande – så har du en besværlig brudekjole, læderjakke eller et dyrt jakkesæt, klarer vi det hele for dig.

I Butlers arbejder vi kontinuerligt på at udvikle vores rensemetoder for at gøre rensningsprocesserne endnu mere effektive og hurtigere. Vores overordnede mål at blive endnu mere miljøvenlige og hygiejniske til gavn for dig og vores medarbejdere.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butler

Farum Bytorv 27, 3520 Farum

T: 44 95 17 95

Mandag – torsdag 9.30-18.00

Fredag 9.30-19.00

Lørdag 9.30-16.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik