Aflever dit rensetøj i Bilka Tilst når du handler ind

Står du og mangler et Svanemærket renseri nær Århus? I Bilka Tilst tager vi imod dit rensetøj, så du sparer turen til renseriet. Du skal blot aflevere dine genstande i Bilkas kundeservice og så har du rent tøj inden for 5-7 dage. Vores rensemetoder er Svanemærkede og skåner ikke blot tøjet – det skåner også din hud og miljøet. Det er ren samvittighed.

Nu har du adgang til at rense og vaske dit tøj i Bilka, Tilst. Bor du derfor i nærområdet, så kan du nu aflevere rensetøjet i Bilkas kundeservice og wupti… 5-7 dage senere har du det rent og velduftende tilbage.

Vi synes samarbejdet mellem Butlers og Bilka er ret smart. Nu kan du nemlig både handle ind og aflevere dit rensetøj, et og samme sted. Således sparer du turen til renseriet, der i sidste ende betyder, at du har mere tid til familien, vennerne og dine hobbyer.

I Butlers går vi enormt meget op i at rense på en skånsom og bæredygtig måde. Vores Svanemærkede rensemetoder slider dit tøj 30 procent mindre i forhold til andre renserier. Det giver dit tøj længere levetid og betyder selvfølgelig, at du kan bruge dine yndlings frakker, bluser og jakkesæt i længere tid.

I Butlers er vores filosofi, at du skal have det bedste produkt. Derfor renser vi udelukkende med godkendte produkter der ikke skader dit tøj, helbred eller miljøet. Vores rensemetoder der er Svanemærket, betyder nul parfume og kemikalier.

Har du derfor brug for et Svanemærket renseri i Tilst eller Århus, så er vi Danmarks eneste Svanemærkede renseri. Vores medarbejdere er specialister inden for rens og vask og ved præcis hvordan man pletfjerner. De for- og efterbehandler, så dine genstande er rene og fri for skidt og snavs.

Har du eventuelle spørgsmål omkring vores rense- og vaskemetoder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Bilka Tilst Agerøvej 7, 8381 Tilst

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik