Svanemærket renseri i Sydhavnen

Har du allergi eller astma, så er Butlers det perfekte renseri for dig. Vi bruger nemlig udelukkende Svanemærkede produkter når vi renser dit tøj. Du kan både aflevere dit tøj i føtex (Fisketorvet) eller i Bilka (Fields).

Som det eneste renseri i Sydhavnen klarer Butlers dit rensetøj helt uden brug af kemikalier. Vores nye rensemetoder skåner dig for allergi, hudirritationer og parfumerede tekstiler. Når vi renser dit jakkesæt, silkebluse eller brudekjole er vi altid grønne og bæredygtige. Vores Svanemærkede renseri lever op til de høje krav om at stoffer, der bruges til rens, ikke belaster sundheden eller miljøet. Et Svanemærket renseri må eksempelvis ikke bruge såkaldte flygtige organiske opløsningsmidler, der er miljøbelastende og blandt andet kan skade nervesystemet. Derfor bruger vi i stedet CO2 gas som rensemiddel, der betyder, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø – samt ingen unødig slid på tøjet.

I samarbejde med Bilka og føtex har vi gjort det nemt og bekvemt at aflevere rensetøjet. Du skal blot aflevere dit tøj i kundeservice hvorpå du får tøjet retur inden for 3-5 dage. Vi synes selv, at det er rigtig smart, da du samtidig har mulighed for at handle ind til aftensmaden, når du alligevel er i Bilka eller føtex. Det sparer dig for den besværlige tur til renseriet.

Bor du derfor tæt på Fisketorvet eller Bilka One Stop kan du få Svanemærket rens der skåner dit tøj, miljøet og din hud, på én gang.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex, Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59, 1560 København V

T. 33 46 00 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Bilka, One Stop

Arne Jacobsens Allé 24, 2300 København S

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00 – 00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik