Har du tøj til rens kan du aflevere det i Bilka Sønderborg

Aflever dit rensetøj i Bilkas kundeservice og få det rent tilbage inden for 5-7 dage. Vi renser udelukkende i Svanemærkede produkter, så du skåner tøjet, miljøet og din hud.

Bor du nær Sønderborg så kan du nu aflevere dit rensetøj i Bilka næste gang du handler ind. Du skal ganske enkelt bare indlevere dit tøj i Bilkas kundeservice. Det sparer dig en masse tid fordi du ikke længere behøver at gå flere steder når du skal rense tøjet og handle ind.

Butlers er Danmarks eneste Svanemærkede renseri. Det vil sige, at vores rensemetoder er bæredygtige og skåner dit tøj, din hud og miljøet. Vi samarbejder hele tiden med vores branchepartnere for at udvikle de bedste rense- og vaskeprocesser. Ideen er at reducere vandspild og optimere processerne så vi konstant bliver bedre til gavn for vores kunder og miljøet.

Vi samarbejder med virksomheder og organisationer, der ligeledes ønsker at passe på miljøet og menneskers helbred. Eksempelvis er vi i løbende dialog med Astma-Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse, som ligesom os anbefaler deres medlemmer at bruge Svanemærket.

Hvordan de fleste renser tøj

I dag bruger almindelige renserier stadigvæk kemikalierne Perchlor og benzin når de renser tøj. Disse kemikalier er desværre kendte for at være sundheds- og miljøskadelige. De øger blandt andet risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK har haft fokus på problemet ved at rense med Perchlor og benzin. I et indlæg pointerer de for eksempel, at kemikalierne kan skade dit nervesystem. 

Læs hele deres indlæg her og bliv klogere på hvorfor du bør rense i Svanemærkede produkter.

Bilka som indleveringsted

Afleverer du dit tøj i Bilka, håndterer vi det med de allerbedste rensemetoder og sæber i branchen. Vores rensemetoder dræber mider, larver (deres æg) og afføring fuldstændigt. Når dine tekstiler er rene og presset, hænger vi dem på bøjler og sikrer at det er klar til brug. Herefter får du det 5-7 dage senere, rent og velduftende tilbage i Bilkas kundeservice. Vi glæder os til at betjene dig snarest.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Grundtvigs Alle 195, 6400 Sønderborg

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik