Rens dit tøj i Bilka Slagelse

Aflever dit rensetøj i Bilkas kundeservice og spar turen til renseriet. Du modtager tøjet rent og velduftende inden for 5-7 dage. Som det eneste renseri i Danmark renser Butlers dit tøj i Svanemærkede produkter. Det gavner dit tøj, din hud og miljøet.

Bor du i Slagelse, så er der rigtig gode nyheder til dig. Nu har du mulighed for at handle ind til aftensmaden og samtidig rense tøjet i Bilka. Så sparer du turen til renseriet og du kan bruge tiden mere fornuftigt. Du skal blot aflevere tøjet i Bilkas kundeservice, hvorpå vi afhenter og leverer det rent tilbage inden for 3-5 dage.

Vi er det eneste Svanemærkede renseri i Slagelse. Det betyder, at vi udelukkende behandler dit tøj med de bedste produkter og bruger de nyeste rensemetoder i branchen. Det skåner dit helbred, miljøet og ikke mindst dit tøj. Vi bruger bæredygtig vindmølleenergi, genanvender varmen fra produktionen, affaldssorterer og støtter op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource – det kalder vi for renseri med god samvittighed.

Desværre bruger de fleste renserier farlige kemikalier når de renser dit tøj. De mest udbredte er Perchlor og benzin der blandt andet er kendte for at øge risikoen for allergi, astma og sågar kræft.

Hos Forbrugerrådet TÆNK har man skrevet en artikel om problemerne ved at bruge Perchlor og benzin. De oplyser blandt andet at det ”kan skade nervesystemet” når tøjet kommer i kontakt med huden efter rens med Perchlor eller benzin. Læs hele deres indlæg her.

Brug for et renseri i Slagelse?

Leder du efter et renseri fordi du har fået rødvin på dit jakkesæt eller fordi du har fået mormors persillesovs på din yndlings bluse, så har du mulighed for at fjerne pletterne nu. Vi sikrer, at dit tøj kommer i gennem de bedste renseprocesser og at du samtidig passer mest muligt på miljøet. Faktisk er vores Svanemærkede behandling så god, at vi skåner dine tekstiler med cirka 30%, i forhold til dit traditionelle renseri. Således får dit tøj meget længere levetid så du på sigt sparer penge.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Idagårdsvej 1, 4200 Slagelse

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik