Danmarks eneste Svanemærkede renseri i Skovlunde

Skal du have renset dine blazere, bukser eller silkebluser og vil du samtidig passe på miljøet? Led ikke længere! Butlers er det eneste renseri i Skovlunde der er Svanemærket – faktisk er vi det eneste i Danmark. Det betyder, at vores rensemetoder skåner tøjet, miljøet og huden.

Skal du have renset eller vasket silkeblusen, blazeren eller brudekjolen og søger det nærmeste renseri i Skovlunde? Uanset hvor du bor i Skovlunde så finder du ikke et mere bæredygtigt renseri end Butlers. Vi er nemlig det eneste renseri i Skovlunde der er Svanemærket – faktisk er vi det eneste i Danmark. Helt konkret betyder det, at vi passer skåner dit tøj, din hud og miljøet fordi vi ikke bruger kemikalier. Det er rensetøj med god samvittighed.

Vi følger altid gældende vaskeanvisninger på tøjet og hænge tørrer altid de genstande, der ikke må blive tørretumblet – det er blot nogle af fordelene ved at benytte vores renseri i Skovlunde påLiterbuen 11.

Desværre bruger de fleste lokale renserier i Danmark kemikalier såsom Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige. De er så skadelige for helbredet at de øger sandsynligheden for at få allergi, hudirritationer og sågar kræft. Forbrugerrådet TÆNK har skrevet et indlægom problemerne ved Perchlor og benzin. I indlægget beskriver de blandt andet, at kemikalierne ”kan skade nervesystemet”.

Butlers renser udelukkende Svanemærket

Hos Butlers har vi mere end 20 års erfaring inden for vores respektive fagområde. Det sikrer, at du altid får de bedste resultater når tøjet skal behandles i vores rensemaskiner. Har du f.eks. et behov for at fjerne rødvinspletter fra din kjole eller at den dårlige lugt kommer af din smoking, så ordner vi det for dig. Vores rensemetoder giver tøj nyt liv, så du ikke bemærker, at det har ligget i et mørkt kælderrum. Butlers giver dit tøj den bedste behandling uden kemikalier eller parfume.

Vi synes ikke, at rensetøj skal være en bekymring for dig og glæder os derfor til at se dig snart.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers – hovedsæde

Literbuen 11, 2740 Skovlunde

T. 70 22 20 58

Mandag – fredag 07.00-15.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik