​Vi giver dit tøj en Svanemærket behandling i Skodsborg

Vil du gerne undgå giftige kemikalier såsom Perchlor og benzin, der er kræftfremkaldende, kan du roligt bruge Butlers. Vi er nemlig det eneste renseri i Danmark med god samvittighed, fordi vi udelukkende renser i Svanemærkede produkter!

Har du tænkt over hvordan de fleste renserier renser dit tøj – nej vel? Det burde du gøre når jakkesættet, silketrøjen eller brudekjolen skal renses.

De fleste renserier bruger de farlige kemikalier Perchlor og benzin når de renser. De er sundheds- og miljøskadelige og øger faktisk risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK har sågar skrevet at kemikalierne kan skade nervesystemet. Det sker især når de giftige kemikalier kommer i kontakt med huden.

Du kan læse hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

I Butlers bruger vi aldrig giftige kemikalier som Perchlor, benzin eller andet sundheds- og miljøskadeligt. Kun vores Svanemærkede rensemetode bliver anvendt hos os. Vi gør en ekstra indsats for at passe på dig og vores natur. Bor du i Skodsborg, sørger vi for, at du og dit tøj altid den bedste Svanemærkede behandling.

Faktisk slider vi dit tøj 30% mindre i forhold til andre renserier – på sigt sparer det dig for en masse penge, fordi vi forlænger dit tøjs levetid. Det er rens med god samvittighed.

Vi er dog ikke kun Svanemærket i Skodsborg. Vi er faktisk det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket. Og det er vi utrolig stolte af.

Har du spørgsmål omkring dit tøj eller tekstiler, har du selvfølgelig mulighed for at kontakte en af vores venlige medarbejdere i vores butik. Her kan du tage en uforpligtende snak og få den bedste rådgivning i branchen, helt gratis.

Ønsker du yderligere informationer omkring Butlers’ ydelser og services har du mulighed for at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig mandag til fredag.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Holte Midtpunkt 30, 2840 Holte

T. 45 42 08 18

Mandag – fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik