​Butlers er dit personlige Svanemærkede renseri i Silkeborg

Rens tøjet når du alligevel handler ind i føtex. Du skal blot aflevere det i føtex’ kundeservice og du vil modtage rent og velduftende tøj tilbage inden for 5-7 dage. Det er nemt og skåner samtidig miljøet, fordi vi udelukkende bruger Svanemærkede produkter.

Som det eneste Svanemærkede renseri i hele Danmark er Butlers specialiseret i at bruge rensemetoder der hverken fremkalder allergi eller astma. Vi skåner miljøet og sikrer at dit tøj bliver slidt 30% mindre end hos de traditionelle renserier rundt omkring i landet. Vi har med andre ord rigtig god samvittighed når vi renser dit tøj i føtex på Havnegade 10-16.

Hvis du tænker hvad renser almindelige renserier renser vil du blive chokeret. I de fleste tilfælde bruger de nemlig de giftige kemikalier Perchlor eller benzin, der øger risikoen for sygdomme. De fleste I Danmark er ikke klar over det, men Perchlor og benzin er nogle yderst sundheds- og miljøskadelige kemikalier. De øger sandsynligheden for kræft, hudirritationer og allergi. Derfor har Forbrugerrådet TÆNK også skrevet om nogle af problemstillingerne ved at bruge de sundheds- og miljøskadelige kemikalier. 

I en artikelskrevet af Forbrugerrådet TÆNK oplyser de at kemikalierne: ”kan skade nervesystemet.”

Vi gør en dyd ud af at passe på dig, dit tøj og miljøet, hvorfor vi udelukkende bruger Svanemærket rens – og vi ønsker at mange flere tager ansvar. Vi tager vores Svanemærkede rensemetoder ganske alvorligt og bruger kun uparfumerede og naturlige produkter. Vi pletbehandler og presser dit tøj skånsomt, så det er klar til brug efter rens hos Butlers. Bor du derfor i Silkeborg eller omegnen kan du indlevere dit rensetøj i føtex’ kundeservice med ganske god samvittighed.

Fleksible åbningstider i føtex

Butlers’ samarbejde med føtex giver dig yderligere fleksibilitet, fordi du ikke længere behøver at stresse over at nå på renseriets inden lukketid. I føtex kan du aflevere rensetøjet mandag – søndag fra kl. 06.00-21.00. Således har du altid fleksibilitet, fordi du kan indlevere og afhente tøjet når du har tid til det.

Har du spørgsmål omkring vores rense- og vaskemetoder eller andre relevante spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte fra mandag til fredag. Vores kundeservice sidder klar for at svare på dine spørgsmål. Vi ser frem til at se dig i føtex på Nørrevænget 47a 8600 Silkeborg.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Torvet 4 - 6, 8600 Silkeborg

T. 87 23 40 00

Mandag – søndag 08.00-21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

​​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik