Svanemærket rens til dig der bor i Rødovre

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Rødovre. Vi sikrer, at dit tøj får den bedste behandling, og at vi samtidig skåner miljøet og din hud.

Bor du i Rødovre og skal du bruge et renseri i dit nærområde. Søg ej længere – Butlers er dit Svanemærkede renseri i Rødovre Centrum 97. Vi renser alle slags beklædninger, lige fra dunjakker, jakkesæt til brudekjoler. Vi klarer også mere specielle opgaver såsom læderjakker, rens af uniformer og skrædderopgaver. Men vi er ikke som andre renserier – vi er faktisk det eneste renseri i Danmark, der er Svanemærket.

Hvad er et Svanemærket renseri

Butlers er et helt unikt renseri, fordi vi ikke bruger de sundheds- og miljøskadelige kemikalier Perchlor og benzin. Vores rensemetode er helt fri for parfume og giftige stoffer der øger risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi.

Problemet er, at giftige kemikalier – der normalt bliver anvendt på lokale renserier – aldrig kommer helt ud af tøjet, når rensningen er færdiggjort. Samtidig kommes der parfume på tøjet så det ikke lugter af kemikalierne. Desværre er både kemikalierne og parfumen skadelige for mennesker når de kommer i direkte kontakt med huden.

Perchlor og benzin er af Forbrugerrådet TÆNK beskrevet som kemikalier der sågar kan skade nervesystemet på sigt. Læs hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

Samtidig slider vores rensemetoder 30% mindre i forhold til andre metoder – på sigt sparer det dig en masse penge, fordi dine genstande får længere levetid. Vi er derfor enormt stolte af at være Danmarks mest samvittighedsfulde renseri.

Hvis du har spørgsmål angående dine genstande eller tekstiler, har du mulighed for at kontakte en af vores medarbejdere i vores butik på adressen Rødovre Centrum 97. Vi tager en uforpligtende snak med dig og rådgiver dig bedst muligt.

Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du har mere generelle spørgsmål omkring os og de Svanemærkede behandlinger i Butlers.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Rødovre Centrum 97, Krystallen, 2610 Rødovre

T. 71 96 16 34

Mandag – fredag 10.00-19.00

Lørdag 10.00-17.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik