Det eneste Svanemærkede renseri i Humlebæk

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Humlebæk. Faktisk er vi det eneste Svanemærkede renseri i Danmark, så du kan roligt aflevere dit tøj til os. I modsætning til andre renserier, der bruger Perchlor og benzin som øger risikoen for kræft, benytter Butlers sig af rensemetoder der ikke skader dig eller miljøet.

Butlers er Danmarks eneste Svanemærkede renseri. Vi har behandlet tøj for mere end 500.000 kunder, hvor kunder fra hele landet har haft glæde af at få renset og vasket alt fra habitter, skjorter til brudekjoler.

Vores rensemetoder fjerner snavs og pletter på en skånsom måde og det er helt uden brug af kemikalier, som Perchlor eller benzin. Til orientering bruger andre renserier Perchlor og benzin der begge er sundheds- og miljøskadeligt – kemikalierne er mistænkt for at give kræft, hudirritationer og flere former for allergi.

Desværre bruger de fleste lokale renserier i Danmark kemikalierne Perchlor og benzin der i branchen er kendte for at være sundheds- og miljøskadelige. De skader helbredet, øger sandsynligheden for at få allergi, hudirritationer og sågar kræft. Forbrugerrådet TÆNK har endda skrevet et indlæghvor de fokuserer på problematikken ved kemikalierne. Her beskriver de blandt andet, at Perchlor og benzin ”kan skade nervesystemet” når det kommer i kontakt med din hud.

Butlers bruger bæredygtig vindmølleenergi, genanvender varmen fra produktionen, affaldssorterer og støtter op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource – det kalder vi for renseri med god samvittighed.

Så søger du et Svanemærket renseri fordi du har spildt mormors sovs på din yndlings silkebluse eller rødvin på din favorit skjorte, så er Butlers det helt rigtige valg. Vi sikrer, at du får den bedste behandling fra start til slut og at du samtidig passer på naturen. Faktisk er vores rensemetoder så gode, at vi skåner slidtage på dine tekstiler med op til 30%, i forhold til andre renserier. Det giver dine genstande længere levetid og betyder ganske enkelt, at du kan bruge det i længere tid.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butik Kayser – Shop in Shop

Humlebæk Strandvej 48, 3050 Humlebæk

T. 49 19 09 73

Mandag – Torsdag 10.00-17.30

Fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-15.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik