Svanemærket renseri i Bilka Randers’ kundeservice

Skal du til bryllup, firmafest eller barnedåb? Nu kan du aflevere dit rensetøj i Bilka Randers’ kundeservice. Vi håndterer alt hvad der skal renses og vi er tilmed Svanemærket – det vil sige, at vi skåner dit tøj, miljøet og din hud.

Bor du i Randers eller nærområdet kan du spare turen til renseriet nu. Nu kan du nemlig både handle ind og bruge Bilka som dit renseri. Det eneste du skal gøre er at indlevere dine genstande i Bilkas kundeservice og så afhenter og leverer vi inden for 5-7 dage senere.

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Randers. Det betyder, at vi udelukkende behandler dit tøj med de bedste produkter og rensemetoder i branchen. Samtidig skåner vores produkter og rensemetoder dit helbred, miljøet og ikke mindst dit tøj. I Butlers bruger vi bæredygtig vindmølleenergi, genanvender varmen fra produktionen, affaldssorterer og støtter op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource – det er rens med god samvittighed.

Mange renserier i dag bruger stadigvæk kemikalier når de renser dit tøj. De mest udbredte kemikalier er Perchlor og benzin der øger risikoen for allergi, hudirritationer og sågar kræft. Forbrugerrådet TÆNK skriver i et indlæg at det ”kan skade nervesystemet” når kemikalierne kommer i kontakt med huden. Du kan læse hele indlægget her.

Søger du et renseri i Randers?

Skal du bruge et Svanemærket renseri fordi du har fået bedstemors sovs på nederdelen eller rødvin på din ynglings habit, så er Butlers det perfekte for dig. Vi sørger for, at du og dit tøj får den bedste behandling. Vores rensemetoder er så gode, at vi skåner dine tekstiler med op mod 30%, i forhold til andre renserier – således får dine genstande længere levetid.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka, Randers Storcenter

Merkurvej 55, 8960 Randers SØ

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik