Aflever rensetøjet i Butlers-butikken eller føtex på Østerbro

Skal du have renset tøj med Svanemærkede produkter så kan du roligt bruge vores Butlers-butik eller føtex på Østerbro. Vi sikrer, at dit tøj bliver behandlet skånsomt fra start til slut. Samtidig er det godt for dit helbred og miljøet, fordi vi ikke bruger kemikalier når vi renser.

Bor du på Østerbro og skal bruge et renseri tæt på dig? Butlers har sikret at du både kan indlevere dit rensetøj i vores egen Butlers-butik på Østerbrogade 147 og i føtex i Østerbro Centret.

I vores egne butikkerhar vi fagligt kompetente medarbejdere, som står klar til at rådgive dig omkring alt fra rens og vask. De hjælper dig med at læse rense- og vaskeanvisningerne, hvis du skulle være i tvivl om, hvad de forskellige symboler betyder. Medarbejderne gennemfører løbende interne og eksterne kurser og uddannelsesforløb for at sikre, at du får den bedste service i branchen.

Bor du tættere på føtex – der ligger på Lyngbyvej 11 – har du også mulighed for at indlevere dit rensetøj der. Det er på mange måder smart, hvis du alligevel skal købe ind til aftensmaden. Du skal blot indlevere tøjet i føtex’ kundeservice, også får du tøjet retur 3-5 dage senere. Når du indlevere tøjet i føtex, får du selvfølgelig stadigvæk den samme høje kvalitet som i vores butikker. Det vil sige, at rens med Svanemærkede produkter der skåner dine tekstiler, miljøet og din hud.

Normalt bruger lokale renserier typisk Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige. Faktisk øger disse kemikalier sandsynligheden for sygdomme som kræft, allergi og hudirritationer. Forbrugerrådet TÆNK har netop skrevet et indlægom problemerne ved Perchlor og benzin. I indlægget beskriver TÆNK blandt andet, at Perchlor og benzin ”kan skade nervesystemet”.

Hvordan renser Butlers?

For Butlers er det utrolig vigtigt at vi passer på miljøet, dit tøj og ikke mindst på dig. Derfor sikrer vi dig, at vi altid bruger Svanemærkede rensemetoder, uanset hvilke tekstiler vi renser. Vi glæder os meget til at se dig i vores butik på Østerbrogade eller i føtex på Lyngbyvej.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Østerbrogade 147, 2100 København Ø

T: 39 29 43 41

Mandag – fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-14.00

Føtex, Østerbro Centret

Lyngbyvej 11, 2100 København Ø

T. 39 14 20 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik