Nu kan du aflevere dit rensetøj i Bilka Odense

Skal du rense dit tøj med Svanemærkede produkter, kan du nemt aflevere det i Bilka Odense. Vi ordner alt fra dit jakkesæt, kjole eller trøje, så du slipper for turen til renseriet. Indlever tøjet i kundeservice og det er rent og velduftende, 5-7 dage senere.

Nu kan du nemt aflevere dit rensetøj i Bilka, Odense. Du skal blot aflevere dit tøj i Bilkas kundeservice og så leverer vi tøjet tilbage inden for 5-7 dage senere. Det sparer dig en masse tid, når du alligevel handler ind til aftensmaden.

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Odense – ja, faktisk i hele Danmark. I Butlers bruger vi bæredygtig vindmølleenergi, genanvender varmen fra produktionen, affaldssorterer og støtter op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource – det er rens med god samvittighed. Vores renseprocesser sørger for at dit tøj bliver 30% mindre slidt end på et almindeligt renseri. Vi bruger aldrig kemikalier som Perchlor og benzin da det er sunheds- og miljøskadeligt.

De fleste almindelige renserier bruger desværre stadigvæk Perchlor og benzin selvom de er skadelige for nervesystemet, øger risikoen for allergi, astma og sågar kræft. Forbrugerrådet TÆNK har netop skrevet et indlæg, hvor de anfægter nogle af problemstillingerne ved Perchlor og benzin.

Du kan læse hele indlægget her.

Dit Svanemærkede renseri i Odense

Når du indleverer dit tøj i Bilkas kundeservice bør du vide, at vi renser på den mest skånsomme måde. Vi renser alt fra almindelige kjoler til mere krævende opgaver, såsom skindrens, rens af ruskind, tæpper og uniformer. Vores fagfolk læser renseanvisningerne og vurderer hvordan netop dine genstande skal renses. Således er der større sandsynlighed for at fjerne dine pletter.

Bemærk dog, at specielle services såsom læder skrædderi kan tage længere tid, hvorfor leveringen også vil vare længere.

Vores kundeservice står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål angående varigheden eller vores rensemetoder.

Vi ser frem til at se dig i Bilka, Odense.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Niels Bohrs Alle 150, 5230 Odense

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik