Bor du i Nordvest, renser vi dit tøj med Svanemærkede produkter

Skal du bruge et renseri i Nordvest er du kun et stenkast fra Godthåbsvej på Frederiksberg. I vores butik får du mere for pengene, da vi renser skånsomt med Svanemærkede produkter, så dit jakkesæt, kjole eller skjorte ikke bliver slidt mere end højst nødvendigt.

Butlers er dit Svanemærkede renseri i Kbh NV. Vi renser og vasker alt fra habitter, smoking eller brudekjoler til ganske normalt vasketøj. Vores services inkluderer skrædderi, rens af læder, gardiner og sarte silkebluser. Med andre ord håndterer vi alt mellem himmel og jord. Dog er vi anderledes end andre lokale renserier – vi renser nemlig kun i Svanemærkede produkter. Vi er faktisk de eneste i København NV der renser uden kemikalier.

Typisk renser dit lokale renseri i giftige stoffer såsom Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadeligt. Det er et velkendt fænomen, at Perchlor og benzin øger risikoen for kræft, allergi og hudirritationer. Forbrugerrådet TÆNK har netop skrevet etindlægom problemet ved at bruge kemikalierne Perchlor og benzin. De skriver blandt andet, at det ”kan skade nervesystemet” og at man derfor skal tænke sig om, når man benytter almindelige renserier.

Hos Butlers er vi enormt stolte af at rense dit tøj skånsomt og samtidig passe på miljøet og dit helbred. Som Danmarks eneste Svanemærkede renseri hjælper vi dig med at undgå uønsket kemi. Vi er dermed underlagt nogle regler som vi skal leve op til. Vi skal blandt andet sikre os, at de rensemetoder vi bruger til at rense tekstiler, ikke belaster miljøet og din sundhed. Vi må f.eks. ikke bruge såkaldte flygtige organiske opløsningsmidler, der er miljøbelastende og blandt andet kan skade organerne. Vi benytter os derfor af noget der kaldes CO2 rens, der i denne sammenhæng renser på en skånsom og bæredygtig måde.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Godthåbsvej 176C, 2000 Frederiksberg

Tel: 9384 2422​

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 08:00 - 19:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 08:00 - 19:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Søndag: Lukket​

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik