Bor du i Nordhavn? Butlers renser kun Svanemærket

Vi er dit Svanemærkede renseri i Nordhavn. Vi renser alt fra jakkesæt, læder, tæpper og skåner samtidig dit tøj med vores nye rensemetoder.

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Nordhavn. Vi har specialiseret os i at være bæredygtige og bruger aldrig kemikalier såsom Perchlor eller benzin, der normalt anvendes på dit lokale renseri.

Mange mennesker er ikke klar over det, men faktisk er Perchlor og benzin sundheds- og miljøskadelige og giver langt større risiko for kræft, hudirritationer og allergi. Forbrugerrådet TÆNK har skrevet om nogle af problemstillingerne i en artikelfra maj 2018. Her skriver de blandt andet at Perchlor: ”kan skade nervesystemet.”

I Butlers tager vi Svanemærket rens meget alvorligt. Det betyder, at vores rensemetoder ikke er skadelige eller giver allergiske påvirkninger på tøjet, miljøet og din hud. Fordi dit tøj ikke lugter af kemikalier efter Svanemærket rens hos os, er det heller ikke nødvendigt at parfumere tøjet, som almindelige renserier gør. 

Desuden pletbehandler vi og presser dit tøj helt naturligt, så det er klar til brug. Bor du derfor i Nordhavn eller omegn kan du nemt og bekvemt benytte en af vores renserier med god samvittighed. 

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Østerbrogade 147, 2100 København Ø

T. 39 29 43 41

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 14.00

Føtex, Østerbro Centret

Lyngbyvej 11, 2100 København Ø

T. 39 14 20 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik