Nu kan du ganske enkelt aflevere rensetøjet i Bilka Næstved

Er du træt af turen til renseriet. Vil du gerne have Svanemærket rens der skåner dit tøj, miljøet og din hud? Det kan få nu ved at aflevere rensetøjet i Bilka Næstved. Butlers er nemlig det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket og vi samarbejder med Bilka i hele landet. Aflever blot tøjet i kundeservice og modtag det rent tilbage inden for 5-7 dage.

Bor du i Næstved eller omegn kan du rense tøjet i Bilka og spare turen til renseriet. Du kan indlevere alt fra din silketrøje, smoking og skjorte. Du skal blot indlevere det i Bilkas kundeservice i Bilka, Næstved Storcenter og herefter får du dit rene og velduftende tøj retur inden for 3-5 dage. Vi synes selv det er rigtig smart fordi du samtidig har mulighed for at handle ind til aftensmaden – det er to fluer med et smæk.

Butlers’ rensemetoder er altid Svanemærket, hvilket betyder, at du skåner miljøet, din hud og tøjet, når du renser hos os. Vi er det eneste renseri i hele Næstved – ja, faktisk i hele Danmark – der er Svanemærket, så der er kun gode grunde til at aflevere rensetøjet i Bilka, Næstved Storcenter.

Traditionelle renserier i Danmark bruger normalt kemikalierne Perchlor og benzin der begge er sundheds- og miljøskadelige. Forbrugerrådet TÆNK har beskrevet kemikalierne som farlige for nervesystemet. Man mistænker desuden Perchlor og benzin for at øge risikoen for kræft, allergi og astma.

Du kan læse hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

Medbring rensetøjet i Bilka

Samarbejdet mellem Butlers og Bilka betyder, at du ikke længere behøver at være stresset over at nå renseriets åbningstider når du får fri fra arbejdet eller i weekenderne. Bilka, Næstved Storcenter er åben mandag – søndag fra kl. 06.00-00.00. Det giver dig en masse fleksibilitet, fordi du kan indlevere tøjet når du har mulighed for det.

Vi ser frem til at servicere dig i Bilka, Næstved Storcenter, hvor en medarbejder står klar til at modtage dit tøj.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka, Næstved Storcenter

Næstved Storcenter, 1, 4700 Næstved

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik