Bor du i Lyngby, renser vi Svanemærket for dig

Vi er enormt stolte af at være det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. De fleste andre renserier bruger giftige kemikalier såsom Perchlor og benzin, der er kræftfremkaldende. I Butlers er vi enormt bevidste om at være grønne på alle parametre, fordi vi ønsker at passe på dig og vores miljø. Vi er med andre ord dit samvittighedsfulde renseri i Lyngby!

Har du nogensinde overvejet hvordan de fleste renserier renser dit tøj, når du afleverer det til dem – nej? Det burde du måske gøre næste gang habitten, kjolen eller silkeblusen bliver beskidt og du har brug for et renseri.

Til din orientering bruger de fleste almindelige renserier de sundheds- og miljøskadelige kemikalier Perchlor og benzin, når de renser. Både Perchlor og benzin øger risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi, når de giftige kemikalier kommer i kontakt med huden. De er af Forbrugerrådet TÆNK beskrevet som kemikalier der kan skade nervesystemet.

Læs hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

I Butlers vil vi ikke identificeres med Perchlor, benzin eller andre sundheds- og miljøskadelige kemikalier. Her bruger vi kun Svanemærkede rensemetoder, når vi renser. Et af vores mål er at gøre en ekstra indsats når vi renser, fordi det er vigtigt for os ikke at skade hverken dig eller miljøet. Bor du i Lyngby får dit tøj derfor altid den bedste behandling, når du renser hos os.

Et andet mål er at rense dine tekstiler på en skånsom måde så det holder i længere tid. Faktisk slider vi dit tøj 30% mindre end andre renserier – det sparer dig en masse penge på sigt, fordi vi forlænger levetiden på dit tøj.

Butlers er ikke kun Svanemærket i Lyngby. Vi er faktisk det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. Vi kan derfor glæde os over at være Danmarks mest samvittighedsfulde renseri – og det er vi enormt stolte af.

Bor du i Lyngby og skal du bruge et miljøvenligt renseri, der håndterer dine genstande på en bæredygtig og professionel måde, er Butlers det rigtige valg. Vores medarbejdere har mange år på bagen og har erfaring inden for Svanemærkede renseprocesser. Vi kigger altid på renseanvisningerne for at sikre, at tøjet får den helt korrekte behandling fra start til slut.

Hvis du har helt specifikke spørgsmål angående dine beklædninger, har du ligeledes mulighed for at kontakte en af vores medarbejdere i vores butik på adressen Holte Midtpunkt 30, 2840 Holte. Her tager vi en uforpligtende snak og rådgiver dig bedst muligt. Du har også mulighed for at kontakte vores kundeservice, hvis du har helt generelle spørgsmål omkring Butlers og vores Svanemærkede behandlinger.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Holte Midtpunkt 30, 2840 Holte

T. 45 42 08 18

Mandag – fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik