Spar turen til renseriet – brug føtex når du skal rense tøjet

I samarbejde med føtex har vi gjort det muligt at aflevere rense- og vasketøjet. Du skal blot aflevere det i kundeservice hvorpå du modtager det tilbage inden for 5-7dage. Butlers er det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket, og det betyder ganske simpelt, at du skåner dit tøj, hud og miljøet.

Som det eneste Svanemærkede renseri i hele Danmark er Butlers specialiseret i at bruge rensemetoder der hverken fremkalder allergi eller astma. Vi skåner miljøet og sikrer at dit tøj bliver slidt 30% mindre end hos de traditionelle renserier rundt omkring i Danmark. Vi har med andre ord rigtig god samvittighed når vi renser dit tøj i føtex på Havnegade 10-16.

Desværre bruger lokale renseri tit og ofte kemikalierne Perchlor eller benzin, der øger risikoen for sygdomme. De fleste er ikke klar over det, men Perchlor og benzin er begge yderst sundheds- og miljøskadelige. De kan give kræft, hudirritationer, allergi og derfor har Forbrugerrådet TÆNK skrevet om nogle af problemstillingerne. I en artikel beskriver de blandt andet at Perchlor: ”kan skade nervesystemet.”

Hos Butlers er det vigtigt for os at passe på dig, miljøet og dit tøj. Derfor tager vi Svanemærket rens og vask alvorligt. Kort sagt er vores rensemetoder ikke skadelige – du får kun uparfumeret, frisk og rent tøj. Vi sikrer at vores rensemetoder ikke giver dig allergiske bivirkninger, når det rammer din hud. Vi pletbehandler og presser dit tøj naturligt, så det er klar til brug. Bor du derfor i Korsør kan du ganske enkelt indlevere dit rensetøj i føtex’ kundeservice med god samvittighed.

Har du yderligere spørgsmål kan du selvfølgelig kontakte os direkte, hvor vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag. Vores kundeservice hjælper med at besvare alle dine spørgsmål, så du føler dig tryg og sikker næste gang du skal have renset tøjet i føtex.

Medbring rensetøjet i føtex

Samarbejdet mellem Butlers og føtex betyder, at du ikke længere behøver at være stresset over at nå renseriets åbningstider, når du har fri fra arbejde. Føtex er åben mandag – søndag fra kl. 06.00-21.00. Det giver dig en masse fleksibilitet, fordi du kan indlevere og afhente tøjet når du har mulighed for det.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Havnegade 10-16, 4220 Korsør

T. 58 31 10 00

Mandag – søndag 08.00-21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik