I Bilka Kolding modtager vi alt dit rensetøj

Har du tøj der skal til rens, så kan du aflevere det i Bilka Kolding, hvor vi renser i Svanemærkede produkter. Aflever blot tøjet i Bilkas kundeservice og du får det rent tilbage inden for 5-7 dage.

Bor du i Kolding kan du tage rensetøjet med dig i Bilka og spare turen til renseriet. Du kan aflevere alt fra silkebluser, kjoler til skjorte. Aflever det blot i Bilkas kundeservice og afhent det igen 5-7 dage senere. Samarbejdet mellem Butlers og Bilka er rigtig smart, fordi du både kan aflevere rens og handle ind til aftensmaden som du plejer – det er to fluer med et smæk.

Vores rensemetoder er 100 procent Svanemærket, så du passer samtidig på miljøet når du benytter servicen i Bilka. Vi sikrer, at du skåner din hud og at du ikke får allergi eller astma på grund af vores rensemetoder. Butlers er det eneste renseri i Kolding – faktisk i hele Danmark – der er Svanemærket. Derfor er der rigtig gode grunde til at indlevere rensetøjet i Bilka, når du handler ind.

De fleste andre renserier i Danmark bruger desværre kemikalierne Perchlor og benzin. Både Perchlor og benzin er giftige for mennesker og miljøskadelige. Forbrugerrådet TÆNK har sågar skrevet det kan skade nervesystemet. Man mistænker i øvrigt Perchlor og benzin for at øge risikoen for kræft. Du kan læse Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

Rens tøjet i Bilka

Samarbejdet mellem Butlers og Bilka betyder, at du ikke længere behøver at stresse over åbningstiderne hos de almindelige renserier. I Bilka, Kolding Storcenter er der åbent mandag – søndag fra kl. 06.00-00.00. Det giver dig fleksibilitet og ro til at ordne rensetøjet, når du har tid.

Du er velkommen til at benytte Bilka, Kolding Storcenter, når du skal rense tøjet eller kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores rensemetoder og andet.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka, Kolding Storcenter

Skovvangen 40, 6000 Kolding

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik