Københavns eneste Svanemærkede renseri

Butlers er Københavns eneste Svanemærkede renseri – faktisk er vi det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket. Når vi renser for dig, skåner vi kort sagt dine genstande, dit helbred og miljøet. Vi renser altid med god samvittighed.

Har du fået rødvinspletter på din silkebluse, bukser eller skjorte og vil du gerne rense dit tøj med god samvittighed? Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. Vi er lokaliseret i Kbh. K, så det er altid nemt at finde os, hvis du bor omkring Gammel Mønt, Gothersgade eller Nyhavn.

Vi sikrer, at dit tøj aldrig lugter af giftige kemikalier såsom Perchlor og benzin, fordi vores rensemetoder er Svanemærket og baseret på bæredygtighed.

Til din orientering bruger almindelige renserier de sundheds- og miljøskadelige kemikalier Perchlor og benzin, når de renser dit tøj. Det er et kendt fænomen, at Perchlor og benzin giver større sandsynlighed for kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK har sågar beskrevet disse problemstillinger i et indlæg.

Fordi Butlers er Danmarks eneste Svanemærkede renseri bliver vi også ​anbefalet af personer med astma og allergi​. Vores vaske– og rensemidler skal være så bæredygtige som muligt. Derfor er vores processer Svanemærket og vi benytter genanvendt CO2​i renseriprocessen der dermed gør en forskel for miljøet, dit tøj og din hud.

Bor du uden for København K?

Bor du uden for indre by kan du også benytte dig af vores andre butikker i dit nærområde. Vi har blandt andet butikker på Frederiksberg, Østerbro, Holte og Hellerup. I samarbejde med Bilka og udvalgte føtex kan du også indlevere dit tøj der. Du vil få præcis den samme høje standard og Svanemærkede rens som i vores butikker.

Butlers lægger et utroligt stort stykke arbejde i at levere den bedste kvalitet til dig der skal bruge rent og velduftende tøj. Derfor har vi gjort det nemt at gøre Butlers til dit fortrukne renseri i København K. Vi er sikre på, at du vil elske vores service og kvalitet, hvorfor vi selvfølgelig har 100% tilfredshedsgaranti.

Special rens i København K

Special uniformer er ofte relativ dyre. I Politiet, brandvæsenet, redningstjenester, på boreplatforme, ved katastrofearbejde og i mange andre arbejdsmiljøer beskyttes medarbejderne af funktionstekstiler i slidstærkt kvalitet, som skal kunne modstå høje belastninger.

Butlers' Svanemærkede rensemetoder tager højde for alle disse krav, så I skåner tekstilerne. Når I benytter Butlers slider I 30% mindre på jeres uniformer og andre genstande, hvilket giver længere levetid og dermed færre udgifter på sigt.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Hovedvagtsgade 4, 1103 København K

T. 33 12 70 00

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik