Butlers er dit Svanemærkede renseri i Klampenborg

Bor du i Klampenborg, så kan vi hjælpe dig med at rense dine skjorter, jakkesæt eller kjoler. Som de eneste i Danmark, tilbyder vi nemlig Svanemærket rens der skåner dit tøj, din hud og miljøet – vi kalder det for ’rens med god samvittighed’.

Er du også træt af at miljøet ikke bliver behandlet ordentligt? Nu kan du gøre en forskel hvis du bor i Klampenborg og skal have renset dit tøj. På Strandvejen 130D, Hellerup, finder du nemlig det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. Vi bruger udelukkende Svanemærkede rensemetoder og sæber der skåner naturen i langt højere grad end de fleste andre renserier.

Til orientering bruger andre renserier Perchlor og benzin der begge er sundheds- og miljøskadelige. Kemikalierne er mistænkt for at give kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK skriver i et indlæg at de farlige kemikalier kan skade nervesystemet og at man derfor skal være opmærksom på, hvilket renseri man bruger. Læs hele indlægget her.

Dit Svanemærkede renseri i Klampenborg?

Skal du bruge et Svanemærket renseri i Klampenborg fordi du har fået bedstemors brun sovs på trøjen eller rødvin på habitten, så er du kommet det helt rigtige sted. Vi giver dit tøj den bedste behandling og skåner samtidig miljøet. Faktisk skåner vi dine tekstiler med op til 30 % så tøjet får en længere levetid og sparer dig dermed en masse penge på sigt.

Vores renseri er i Skovlunde på et 1.500 m2 stort vaske- og renserianlæg. Her står vores professionelle fagfolk og vurderer hvordan dit tøj skal renses, så du altid får det bedste resultalt. Det betyder, at vi kigger på tøjet rense- og vaskeanvisninger og sikrer dermed den højeste standard, hver gang vi behandler dit det.

Vi tilbyder også specialrens

I Butlers kan vi rense og vaske alt. Vi ordner alt fra dine almindelige hverdags genstande til mere krævende opgaver, såsom rens af læder, pels, ruskind, uniformer og brudekjoler. Vi vurderer altid hvad dine tekstiler er lavet af og har et kompetente rutineret team der laver før- og efterbehandlinger på tøjet.

Har du spørgsmål, kan du også kigge forbi Strandvejen 130D, 2900 Hellerup, hvor vores medarbejdere står til rådighed for at svare på alle slags spørgsmål inden for rens og vask. Vores medarbejdere får løbende træning i at rådgive kunderne, så du altid får den bedste behandling hos Butlers.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Strandvejen 130D, 2900 Hellerup

T. 39 62 66 26

Mandag - fredag 10.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik