Indlevér rensetøjet i føtex’ kundeservice, når du handler ind

Indlevér dit rensetøj til kundeservice i føtex, så slipper du for at spilde tiden på det lokale renseri. Du afleverer blot rensetøjet og modtager herefter det rene tøj inden for 5-7 dage. Det er smart, synes vi selv.

Psst. Butlers renser som de eneste i Danmark kun med Svanemærkede produkter.

Synes du, at flere virksomheder bør tage ansvar og passe på miljøet? Det gør vi også i Butlers. Vi er det eneste Svanemærkede renseri i Danmark og arbejder konstant på at skåne dig, dit tøj og miljøet – derfor bruger vi udelukkende de bedste rensemetoder, når vi renser for dig.

Mange ved det ikke, men til din orientering, så bruger almindelige renserier Perchlor og benzin. Begge kemikalier er sundheds- og miljøskadelige og det mistænkes at de giver astma, allergi og sågar kræft. Hos Forbrugerrådet TÆNK er de også opmærksomme på problemet. I et indlæg beskriver de, at Perchlor og benzin kan skade nervesystemet og at man derfor bør være opmærksom, når man indlevere sit tøj på renseriet. Læs hele deres indlæg her.

Kalundborgs Svanemærkede renseri

Har du fået mormors persillesovs på silketrøjen eller rødvin på dine dyre bukser, så har du fundet det helt rigtige renseri. Hvis du bor i Kalundborg og skal bruge et Svanemærket renseri giver vi dit tøj den bedste behandling og skåner dit tøj, helbred og miljøet. Faktisk skåner vi dit tøj med op til 30% mindre slidtage, så det har længere levetid – på sigt sparer dig en masse penge.

Butler har eget renseri i Skovlunde på et 1.500 m2 stort vaske- og renserianlæg. Her behandler vores erfarne fagfolk dit tøj på den bedst mulige måde. De tjekker tøjets renseanvisninger og bruger samtidig deres egne erfaringer, så pletter og skidt kommer af nemmest muligt. Således er du altid i professionelle hænder fra start til slut.

Skal du bruge specialrens?

Når du indleverer dit tøj i føtex’ kundeservice bør du vide, at der er mange muligheder. I Butlers kan vi nemlig rense og vaske det meste. Vi renser alt fra almindelige habitter til mere krævende opgaver, såsom skindrens, rens af ruskind, uniformer og tæpper. Vi vurderer altid hvad dine genstande er lavet af og så renser vores rutinerede fagfolk på den mest skånsomme måde. Det betyder, at vi i langt højere grad kan fjerne de mest besværlige pletter. Du skal dog være opmærksom på, at specialrens kan tage længere tid at rense, hvorfor leveringen også vil tage længere tid.

Vores kundeservice er altid klar på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål angående varigheden. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Bredgade 42, 4400 Kalundborg

T. 59 55 70 00

Mandag – søndag 08.00-21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik