​Rens tøjet i Bilka Ishøj, når du handler ind

Nu får udtrykket ”to fluer med ét smæk” virkelig betydning. Du kan nemlig aflevere dit rensetøj og handle ind på samme tid, i Bilka Ishøj. Du skal blot aflevere det i Bilkas kundeservice og du får tøjet retur inden for 3-5 dage. Det er nemt, bekvemt og sparer dig en masse tid.

Har du travlt på jobbet? Skal du aflevere børnene og hente dem? Er det dit ansvar at lave mad til familien og får du derfor ikke afleveret rensetøjet på renseri? Nu kan du nemt og bekvemt rense tøjet når du alligevel handler ind til aftensmaden. Det kalder vi for ”to fluer med ét smæk” fordi du sparer turen til renseriet. Du skal blot indlevere dit rensetøj i Bilkas kundeservice og wupti… 3-5 dage senere har du rent og velduftende tøj igen. Hvis du derfor bor i Ishøj eller nærområdet, så har du ikke flere undskyldninger for ikke at rense tøjet.

Udover den fantastiske service i Bilka Ishøj, så er Butlers Danmarks eneste Svanemærkede renseri. Vi er bæredygtige og skåner dit tøj, hud og miljøet – det kalder vi for ”et renseri med god samvittighed”. Har du derfor allergi eller astma, så er Butlers’ renseservice i Bilka det helt rigtige valg.

Typisk renser traditionelle renserier i giftige stoffer såsom Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadeligt. Perchlor og benzin er kemikalier der er kendte for at øge risikoen for kræft, allergi og hudirritationer. Forbrugerrådet TÆNK har sågar skrevet et indlægom problemet og beskriver det som værende skadeligt for nervesystemet. De opfordrer dig derfor til at være opmærksom på problemet, når du afleverer dit tøj på det lokale renseri.

Al rens foregår i Skovlunde på vores eget 1.500 m2 store vaske- og renserianlæg. Her står vores kompetente fagfolk og vurderer hvordan dit tøj skal renses, så du altid får det bedste resultalt. Det betyder, at vi kontrollerer over renseprocesserne og sikrer dermed den samme høje kvalitet – hver gang.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Ishøj Lille Torv 1, 2635 Ishøj

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik