​Aflever dit rensetøj i føtex Hvidovre når du handler ind

Hvorfor bruge tid på at gå i føtex og efterfølgende på renseriet? Nu kan du både ordne dit tøj og handle ind samtidig. Du skal blot aflevere tøjet i føtex’ kundeservice og så har du rent tøj 3-5 dage efter.

Psst. dit tøj bliver renset i Svanemærkede produkter.

Butlers har i samarbejde med føtex på Hvidovrevej gjort det muligt at aflevere rensetøjet i kundeservice. Det betyder, at du både kan handle ind til aftensmaden og indlevere tøjet samme sted. Vi synes selv det er smart, fordi du dermed sparer turen til dit lokale renseri. Føtex’ kundeservice modtager alt dit rensetøj – lige fra blazere, bukser, kjoler og skjorter.

Hvis du stadigvæk ikke er overbevist om at benytte føtex’ indleveringssted, så skal du vide at vi har sikret at dit tøj bliver renset i Svanemærkede produkter så du samtidig passer på miljøet, din hud og selvfølgelig tøjet. Butlers’ rensemetoder er nemlig helt særlige, fordi vi på ingen måder bruger kemikalier ligesom andre renserier. Vi er faktisk det eneste renseri i Danmark der udelukkende bruger rensemidler, der er Svanemærket.

Hvorfor bruge Butlers?

Almindelige renserier bruger typisk Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige og giver langt større risiko for kræft, hudirritationer og allergi. Forbrugerrådet TÆNK har netop skrevet en artikelom nogle af problemerne ved Perchlor og benzin. I artiklen beskriver de blandt andet, at kemikalierne der bliver brugt af traditionelle renserier ”kan skade nervesystemet”.

Hvis du bor i Hvidovre, har du kun gode grunde til at benytte indleveringsstedet i føtex. Du sparer nemlig en masse tid og får den bedste Svanemærkede rensning af dit tøj. Vi glæder os utrolig meget til at se dig i føtex på Hvidovrevej.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Hvidovrevej 75-81, 2650 Hvidovre

T. 36 32 70 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik