Rens tøjet i føtex Husum, når du handler ind til aftensmad

Bor du i Husum kan du aflevere dit rensetøj i føtex på Frederikssundsvej. Det er både nemt og bekvemt, når du alligevel skal handle ind til aftensmad.

Har du brug for et renseri i Husum eller omegnen kan du indlevere dit tøj i føtex på Frederikssundsvej. Butlers har nemlig i samarbejde med føtex gjort det muligt at rense dit tøj, når du alligevel handler ind til aftensmaden. Du skal blot indlevere tøjet i kundeservice og så har du det rent og velduftende tilbage inden for 3-5 dage.

Butlers’ rensemetoder i føtex er altid Svanemærket – faktisk er vi de eneste i Husum der ordner dine genstande uden brug af kemikalier. Desværre bruger almindelige renserier de giftige kemikalier Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige. Kemikalierne er kendte for at øge risikoen for allergi, hudirritationer og sågar kræft. 

Forbrugerrådet TÆNK har i et indlægbeskrevet Perchlor og benzin som værende giftige fordi det ”kan skade nervesystemet”.

Hvordan renser Butlers?

Skal du til bryllup, fødselsdag eller firmafest, og opdager du pludselig rødvinspletter, mormors persillesovs eller blot svedpletter fra forrige fest skal du ikke bekymre dig. Butlers i føtex ordner alt fra blazere, bukser, kjoler, skjorter, smoking og sågar brudekjoler. Vores fagfolk har i gennem mange år specialiseret sig inden for Svanemærket rens og vask. Så næste gang du handler ind i føtex på Frederikssundsvej, kan du roligt tage rensetøjet med dig. Vi glæder os til at give dit tøj den bedste behandling i føtex, Husum.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Husum Frederikssundsvej 284-290, 2700 Brønshøj

T. 38 27 00 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik