Rens tøjet når du handler i Bilka, Hundige

Butlers og Bilka samarbejder for at give dig den bedste oplevelse, når du handler ind. Vi vil gerne sikre, at du har alt hvad du skal bruge i Bilka – det inkluderer Svanemærket renseri. Aflever rensetøjet i kundeservice og få det tilbage 3-5 dage senere.

Bor du nær Hundige, Greve eller Ishøj så kan du nemt aflevere dit rensetøj når du handler ind til aftensmaden. Du skal blot indlevere tøjet i Bilkas kundeservice og 3-5 dage senere får du det rene og velduftende tøj tilbage. Det sparer dig en masse tid når du alligevel handler ind til din morgenmad, frokost eller aftensmad.

Udover at du sparer turen til renseriet, så er Butlers’ renseservice i Bilka bæredygtig. Vi er nemlig det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket. Det vil sige, at vores rensemetoder skåner dit tøj, din hud og miljøet. I samarbejde med vores branchepartnere arbejder vi hele tiden på at udvikle vores processer for at finde nye og bedre vaske- og rensemetoder. Formålet er at gøre rensemetoderne endnu mere miljøvenlige og hygiejniske til gavn for vores kunder, medarbejdere og miljøet. Vi er løbende i dialog med en række virksomheder og organisationer, som også arbejder for at udvikle bedre og bæredygtige løsninger. For eksempel er vi i dialog med Astma-Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse, som anbefaler deres medlemmer at bruge Svanemærket.

Almindelige renserier bruger kemikalier

I dag bruger almindelige renserier desværre stadigvæk kemikalier når de renser tøjet. Kemikalier såsom Perchlor og benzin er kendte for at være sundheds- og miljøskadelige – kemikalierne øger risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK har beskrevet problematikken ved at rense med Perchlor og benzin i et indlæg. De siger blandt andet, at det kan skade dit nervesystem osv. Læs hele indlæggether.

I Bilka håndterer vi dit tøj ved at bruge de bedste produkter der findes på markedet. Vores proces dræber mider, larver, deres æg og afføring fuldstændigt. Det betyder, at du eksempelvis kan sove roligt hvis du har allergi og astma.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Over Bølgen 1, 2670 Greve

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik