Aflever rensetøjet i Bilka Horsens, når du handler ind

Butlers er dit Svanemærkede renseri i Bilka Horsens. Du skal blot aflevere dine genstande i Bilkas kundeservice og du har rent og velduftende tøj inden for 5-7 dage. Det sparer dig en masse tid, skåner din hud og miljøet.

Vi er det eneste Svanemærkede renseri i hele Danmark og er specialiseret i at bruge rensemetoder der hverken fremkalder allergi eller astma. Butlers’ rensemetoder er skånsomme mod miljøet og sikrer at dine genstande bliver slidt 30% mindre end hos traditionelle renserier. Vi har derfor rigtig god samvittighed når vi renser dit tøj i Bilka, Horsens.

For os er det vigtigt at passe på miljøet, dit tøj og selvfølgelig dig. Derfor tager vi vores Svanemærkede rensemetoder alvorligt. Vi renser udelukkende med uparfumerede produkter, så du altid får frisk og rent tøj, klar til brug. Vores metoder giver ikke allergiske bivirkninger, når det rammer din hud. Vores fagfolk pletbehandler dine genstande, så selv de sværeste pletter kommer af tøjet.

Medbring rensetøjet i Bilka

Samarbejdet mellem Butlers og Bilka betyder, at du ikke længere behøver at være stresset over de almindelige renseriers åbningstider. Du skal blot aflevere rensetøjet i Bilka Horsens’ kundeservice der er åben mandag – søndag fra kl. 06.00-00.00. Herefter tager det 5-7 dage og du har rent og velduftende tøj igen. Vi glæder os til at rense dit tøj for dig.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Høegh Guldbergs Gade 10, 8700 Horsens

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik