Bor du i Holte, så skal du vide, at vi renser i Svanemærkede produkter

Som det eneste renseri i Holte bruger Butlers udelukkende produkter og rensemetoder der er Svanemærket. Det er vi enormt stolte af, fordi det skåner din hud, dit tøj og miljøet.

Vidste du at almindelige renserier i Holte og resten af landet typisk bruger kemikalierne Perchlor og benzin når de renser dit tøj. Desværre er begge kemikalier sundheds- og miljøskadelige. Faktisk svarer det til at dyppe tøjet i benzin for herefter at sprøjte parfume på. Lyder det lækkert – nej vel?

Når kemikalierne rammer din hud øger det risikoen for kræft, allergi og selvsagt hudirritationer. Perchlor og benzin er så giftige, at Forbrugerrådet TÆNK i en artiklen har beskrevet kemikalierne som skadelige for nervesystemet. Læs hele Forbrugerrådet TÆNKs artikel her.

I Butlers vil vi ikke identificeres med kemikalier. Derfor bruger vi udelukkende rensemetoder og processer, der er Svanemærket. Og vi er utrolig stolte af at være de eneste i Holte – ja, sågar i hele Danmark – der tilbyder denne service. Vi kalder det for ”rensetøj med god samvittighed” fordi vi skåner miljøet, din hud og dit tøj. Faktisk skåner vi dit tøj med op til 30% i forhold til konventionelle renserier. Således har tøjet en længere levetid og du behøver ikke at erstatte det lige så ofte.

Bor du derfor i Holte og skal bruge et bæredygtigt renseri der håndterer din kjole, jakkesæt, lædernederdel eller yndlings skjorte, så er du kommet det helt rigtige sted. Vores fagfolk har mange års erfaring og kender til alle slags tekstiler. Vi kigger altid på renseanvisningerne før vi går i gang med selve arbejdet og bruger selvfølgelig også egne erfaringer til at vurdere rensemetoden. Herudover før- og efterbehandler vi dit tøj, så du altid får det bedste resultat inden du skal til fødselsdagsfest, bryllup eller barnedåb. Vi er kort sagt dit Svanemærkede renseri – og dit personlige renseri.

Har du spørgsmål til specifikke genstande, kan du altid snakke med en af vores medarbejdere i Butlers-butikken. Du kan finde os i Holte Midtpunkt 30, hvor vi sørger for at give dig den bedste rådgivning, så du fremadrettet kan se fordelen ved Svanemærket rens.

Vi glæder os utrolig meget til at servicere dig.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Holte Midtpunkt 30, 2840 Holte

T. 45 42 08 18

Mandag – fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik