I Bilka Holstebro står kundeservice klar til at tage imod dit rensetøj

Hvorfor tage turen til renseriet, når Bilka Holstebro kan tage imod dit rensetøj. Du afleverer blot din jakke, bluse eller kjole i Bilkas kundeservice og du har det rent og velduftende tilbage inden for 5-7 dage. Butlers er det eneste renseri i Danmark der udelukkende bruger Svanemærkede produkter. Det skåner dit tøj, din hud og miljøet.

Nu kan du nemt og bekvemt rense dit tøj i Bilka. Det er ganske simpelt – du skal blot indlevere tøjet i Bilkas’ kundeservice og inden for 5-7 dage har du rent tøj der er klar til brug.

Vores rensemetode slider dine genstande 30 procent mindre i forhold til dit lokale renseri. Vores renseprocesser forlænger dermed levetiden på tøjet, så du ikke skal kassere dine yndlings kjoler, frakker eller jakkesæt hurtigere end højst nødvendigt.

Vidste du dog, at andre renserier typisk bruger kemikalier, når de renser dit tøj? Og vidste du at de kemikalier der typisk bliver brugt hedder Perchlor eller benzin? Problemet er, at både Perchlor og benzin er sundheds- og miljøskadelige. Når de rammer din hud, så øger det risikoen for hudirritationer. Perchlor og benzin øger også risikoen for astma, allergi og sågar kræft. I et indlæg skrevet af Forbrugerrådet TÆNK beskriver de herudover at kemikalierne kan skade nervesystemet. Du kan læse hele indlægget her.

I Butlers er vi opmærksomme på problemet, hvorfor vi udelukkende bruger Svanemærkede produkter når vi renser. Vores filosofi er, at vi kun vil bruge produkter der ikke skader dit tøj, helbred eller miljøet. Vores rensemetoder er branchens bedste og vi arbejder konstant på at forbedre os selv. Man kan sige, at vi renser tøj med god samvittighed i Holstebro og resten af Danmark.

Bor du i omegnen af Holstebro og skal bruge et Svanemærket renseri, der renser med god samvittighed, så er vi det rigtige valg. Vores medarbejdere har mange år på bagen og er specialister i at pletfjerne. Typisk bruges tøjets renseanvisninger for at sikre, at tøjet får den helt korrekte behandling fra start til slut. De for- og efterbehandler, så tekstilerne er rene og fri for mider, bakterier og andet skidt og snavs.

Har du eventuelt spørgsmål omkring vores rense- og vaskeprocesser, er du mere end velkommen til at kontalte vores kundeservice der står klar ved teledonen eller e-mail.

Vi ser frem til at tale med dig omkring eventuelle problemer vedrørende dit tøj og andre genstande.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Nyholmvej 20, 7500 Holstebro

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik