Rens tøjet i Bilka A-Z Hjørring, når du handler ind

I samarbejde med Bilka A-Z Hjørring renser Butlers dine habitter, bluser til brudekjoler – du afleverer blot dine genstande i Bilkas kundeservice og får det retur inden for 5-7 dage. Butlers er det eneste renseri i Danmark der er Svanemærket, hvilket betyder nul kemikalier og parfume.

Skal du bruge et renseri i Hjørring? Butlers har i samarbejde med Bilka, A-Z Hjørring sørget for at du nu kan rense alt fra jakkesæt, kjoler, frakker til skjorter. Du skal blot aflevere dit tøj i kundeservice hvorpå du får rent og velduftende tøj tilbage 5-7 senere. Det er nemt og bekvemt, da du samtidig har mulighed for at handle ind til aftensmaden – det synes vi selv er ret smart, fordi du sparer en masse tid.

Butlers skåner dit tøj, din hud og miljøet da vi udelukkende bruger Svanemærkede produkter når vi renser. Dit tøj bliver slidt 30 procent mindre i forhold til traditionelle renserier. Din hud bliver skånet, da vi hverken bruger parfume eller kemikalier. Miljøet skåner vi enormt meget, da vores teknologi er den nyeste og bedste på markedet. Hermed sikrer vi at bruge bæredygtig vindmølleenergi, genanvende varmen fra produktionen, affaldssortere og støtte op om målsætningen om at udnytte affaldet som en ressource. Vi kalder det for ”rens med god samvittighed”. ​

Rens tøjet i Bilka, Hjørring

For at gøre din hverdag lettere har vi i samarbejde Bilka sørget for at du ikke længere skal stresse over de almindelige renseriers åbningstider. Nu har du mulighed for at aflevere rensetøjet i Bilkas kundeservice der er åben mandag – søndag fra kl. 06.00-00.00.

Vi glæder os til at rense dit tøj for dig.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka, A-Z Hjørring

A. F. Heidemannsvej 20, 9800 Hjørring

T. 89 30 33 33

Mandag – fredag 09.00-20.00

Lørdag – søndag 09.00-18.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik