Mangler du et Svanemærket renseri i Hillerød?

Det har aldrig været nemmere at rense tøjet i Hillerød. Nu kan du nemlig aflevere det i Bilka og føtex når du alligevel skal handle ind. Du skal ganske enkelt aflevere tøjet i kundeservice og du vil modtage det rent og velduftende tilbage 3-5 dage senere.

Det har aldrig været nemmere at rense tøjet i Hillerød. Butlers har i samarbejde med føtex og Bilka gjort det muligt at aflevere alle dine genstande i kundeservice, når du alligevel skal handle ind – det sparer dig for den kedelige tur til renseriet. Føtex og Bilkas kundeservice modtager alt tøj fra frakker, jakkesæt til kjoler, så det er klar inden for 3-5 dage.

Er du stadig ikke overbevist om at aflevere dit tøj i føtex eller Bilka, så bør du vide at dit tøj bliver renset i Svanemærkede produkter. Det skåner miljøet, din hud og selvfølgelig tøjet fordi vores rensemetoder er uden kemikalier. Butlers er faktisk det eneste renseri i Danmark og dermed Hillerød, der udelukkende bruger Svanemærket rensemetoder.

Hvorfor bruge Butlers?

Typisk bruger traditionelle renserier Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige. Disse kemikalier øger risikoen for kræft, hudirritationer og allergi. Forbrugerrådet TÆNK har beskrevet nogle af problematikkerne ved at bruge Perchlor og benzin og oplyser at det faktisk kan skade nervesystemet i en artikel.

Hvis du bor i Hillerød, har du derfor kun gode grunde til at bruge føtex og Bilka, når du skal rense tøjet. Du sparer både en masse tid og får de bedste produkter i branchen. Vores fagfolk på vores vaske- og renserianlæg i Skovlunde læser altid tøjets renseanvisninger før arbejdet går i gang. Hertil får tøjet altid før- og efterbehandling inden selve rensningen starter, så resultatet er i top, når du modtager det.

Har du spørgsmål omkring vores rensemetoder kan du altid kontakte vores kundeservice der sidder klar på telefonen. Vi rådgiver dig og svarer på alle dine spørgsmål.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Slangerupgade 50, 3400 Hillerød

T. 48 77 30 00

Mandag – søndag: 08.00-21.00

Aflever i kundeservice

Bilka

Slotsarkaderne 26, 3400 Hillerød

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik