Rens tøjet når du handler ind i Bilka Herning

Nu kan du spare turen til renseriet. I Bilka Herning kan du aflevere dit rensetøj samtidig med at du handler ind. Aflever blot tøjet i Bilkas kundeservice og du har det rent og velduftende tilbage inden for 5-7 dage. Som en ekstra bonus er vi det eneste renseri i Danmark der udelukkende bruger Svanemærkede produkter – det skåner tøjet, huden og miljøet.

Rens dit tøj i Bilka nu. Du skal blot indlevere det Bilkas kundeservice og 5-7 dage senere har du rent tøj klar til brug.

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i Herning. Vores rensemetoder fremkalder hverken allergi eller astma og vi skåner samtidig miljøet og dit tøj med op til 30% mindre slidtage i forhold til konventionelle renserier. Kort sagt er Butlers et renseri med god samvittighed.

I mange år har konventionelle renserier typisk renset i Perchlor eller benzin, der øger risikoen for sygdomme. De fleste danskere kender ikke kemikalierne, men Perchlor og benzin er begge yderst sundheds- og miljøskadelige. De kan give kræft, hudirritationer, allergi hvorfor Forbrugerrådet TÆNK fokuserer på problematikken ved kemikalierne, i en artikel.Her beskriver de eksempelvis at Perchlor: ”kan skade nervesystemet.”

I Butlers er det en afgørende, at vi passer på menneskers vel og ve, reducerer forurening og slider minimalt på tøjet, når vi renser – derfor er Svanemærket rens og vask synonymt med Butlers. Vores rensemetoder er ikke skadelige fordi vi hverken bruger parfume eller andre syntetiske produkter. Du får kun friskt og rent tøj, når du indleverer dine kjoler, jakkesæt eller skjorter i Bilkas kundeservice.

Har du derfor fået sovs eller rødvin på dine dyrbare genstande, så er vores fagfolk eksperter i at fjerne dem. Vi for- og efterbehandler tøjet, renser, presser og hænger det på bøjle så det er klar til brug, når du afhenter i Bilkas kundeservice 5-7 dage senere.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Butlers’ kundeservice, hvor vi sidder klar for at hjælpe dig. Vores kundeservice besvarer alle relevante spørgsmål, så du føler dig tryg og sikker fra start til slut.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Golfvej 5, 7400 Herning

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik